Har bestemt seg for å strippe Cristiano Ronaldo for rekorder

0
325
Har det samme innbitte ansiktsuttrykket til CR7. Kun scoring og seire teller. (foto: real, twitter)

Etter første trening hadde Jude Bellingham overbevist veteranen Carvajal og de andre Real-stjernene. Etter første uke på trening hadde 20-åringen overbevist Ancelotti. For Real-supporterne tok det nitti minutter, så var det gjort. Jude Bellingham var som skapt for Los Blancos.

Ingen skal kunne prate ned prestasjonene til Cristiano Ronaldo i Real Madrid-drakta 2009-18. CR7 var en gigant på banen som dro med seg hele laget til de største titlene, igjen og igjen. Det er ikke mange scoringsrekorder portugiseren ikke holder hos Real, fem år etter at han forlot klubben. De siste månedene har det vist seg at rekordene kan stå for fall. I helgen røk en rekord for Ronaldo.

LES Jadon Sancho har fått «junior-stempel» i Bundesliga

I 03 seieren mot Cadiz satte Jude Bellingham inn scoring i det 74. minutt, noe som sendte midtbanespilleren (!) opp i 14 scoringer på 15 kamper for Real. Dette var etter at 20-åringen har vært ute med skade siden 4. november.

Med dette har 20-åringen passert Ronaldos scoringssnitt på samme antall kamper.

Fortsetter Bellingham i dette tempoet og holder ut i det lange løp, kommer engelskmannen til å slette den ene etter den andre av Ronaldos utrolige rekorder i Real-drakta.

SPORTEN: The Athletic: Kan se langt etter «sjokkovergangen» agenten lover

Ingen artikler å vise