Supercup-semifinale: Napoli-seier og kontroversiell tribunekommentar

0
113
Semifijnale-stemning i Saudi-Arabia.

Napoli og Fiorentina møttes i supercup-semifinalen i Riyadh foran et stadion med over 15 000 tomme seter. Mens Napoli vant 3-0, stjal et gigantisk klubbanner for Lazio oppmerksomheten, med en kontroversiell kommentar. Med kun 9762 tilskuere ble arrangementet møtt med blandede reaksjoner fra supporterne.

Spania og Italia har solgt landets supercup-arrangementet til Saudi-Arabia. Tyrkia gjorde det samme, men har trukket kampene tilbake til landet. Det var nylig stor stemning under El Clasico-møtet i den spanske supercupfinalen, den spanske ligaen og klubbene fikk valuta for pengene. Det må likevel være en snodig opplevelse for Real -og Barca-supportere som ikke får mulighet til å følge sin klubb live i en tittelkamp. For supporterne hos to italienske klubber må torsdagen kamp i Riyadh ha virket helt meningsløs.

Napoli og Fiorentina møttes i supercup-semifinale i Riyadh i Saudi-Arabi på torsdag. Stadionet er nesten på størrelse med Ullevaal med plass til 25 000 tilskuere. Da Serie A-spillerne gikk ut på gressmatta, satt det 9 762 på tribunen, melder Football-Italia.

LES: Ny Manchester United-eier har planer om å fornye treningsanlegg etter kritikk

For en supercup-semifinale…

Tilskuerne som kom, gjorde seg bemerket, men ikke helt som arrangøren ønsket det. For i kampen mellom Napoli og Fiorentina vaiet et gigantisk klubb banner – for Lazio. Eller, kanskje ikke når vi google translate teksten: Lazio er dritt.

Napoli vant komfortabelt 3-0 og møter enten Inter eller Lazio i finalen.

LES OGSÅ: Barcelona i usikkerhet: Dest utelukker retur så lenge Xavi styrer skuta

Ingen artikler å vise