Ny Manchester United-eier har planer om å fornye treningsanlegg etter kritikk

0
104
Går gjennom hele United-pakka for å finne ut hva som må prioriteres først. (foto: united, x)

Etter Ronaldos avskjedstale, hvor han ikke akkurat sparte på kritikken av Manchester Uniteds treningsfasiliteter, har den nye deleieren, Sir Jim Ratcliffe, tatt affære. Etter en personlig inspeksjon av Carrington treningsanlegg, har Ratcliffe besluttet å fremskynde planene om å fornøye klubbens treningsanlegg. Denne ambisiøse strategien signaliserer en tydelig intensjon om å modernisere og heve standarden for å gjøre Manchester United konkurransedyktig på det øverste nivået av europeisk fotball.

Cristiano Ronaldo valgte å holde sin avskjedstale til Manchester United-ledelsen, Erik ten Hag, medspillere og supportere gjennom TV-intervjuet i i slutten av november 2022. Her fyrte CR7 mot det meste i klubben han forlot som stor stjerne, 2003-09. Ingenting minnet ham om storklubben han etterlot seg ved signering Real Madrid. Treningsfasilitetene fikk også gjennomgå som arkaiske og ikke en klubb som Manchester United verdig. Sir Jim Ratcliffe var tydeligvis enig etter søndagens ekskursjon til Carrington treningsanlegg.

Den nye deleier og sportslig ansvarlig besøkte Carrington før han dro til Old Trafford for å få med seg 2-2 kampen mot Tottenham, ifølge Football-Insiders kilde har Ratcliffe etter rundturen fast-tracked planen om å fornye treningsanlegget til Man United.

LES: Viking styrker klubbkassen etter salg av Solbakken til Sparta Praha

Ratcliffe skal ha vært lite imponert over det han så på Carrington, ifølge Football-Insiders kilder har investering i nytt treningsanlegg nå fått topp prioritet.

United har holdt til på Carrington siden 1999, for Ronaldo og Ratcliffe er det tydeligvis på høy tid at noen milliarder investeres for å matche fasilitetene til klubber som Manchester City og Tottenham.

LES OGSÅ: Arsenal forbereder satsing på Isak mot sommeren

Sir Jim er på saken.

Ingen artikler å vise