Steven Gerrard trekker seg fra Liverpool til sommeren

0
188
Steven Gerrard fra tiden som Gaffer i Premier League. (foto: villa, x)

Steven Gerrard, en gang ikonet for Liverpool, har valgt å trekke seg fra kampen om managerrollen til sommeren. Tross suksess som trener har han forlenget sitt nårværende engasjement i den saudiarabiske ligaen, og fansen må nå se andre steder for klubbens fremtidige leder.

Steven Gerrard er Liverpool. Eller rettere sagt: Var. Stevie vil fortsatt huskes som en av de største spillerne i klubbhistorien, men veien som ble asfaltert for Gerrard hos Liverpool da han la opp og startet direkte på trenerkarrieren, den tok Gerrard selv og harvet opp og gjorde ufarbar. På fredag sitter nok Steven Gerrard i varmen i Saudi-Arabia og tar en tur inn i seg selv.

U18/19-trener hos Liverpool. Stor suksess som hovedtrener for Glasgow Rangers der han tuppet Celtic ned fra tronen. Lovende start som Premier League-trener for Aston Villa. Det lyste Klopp-erstatter av Gerrard, den dagen tyskeren valgte å gi seg.

LES: Supercup-semifinale: Napoli-seier og kontroversiell tribunekommentar

Så snudde det i det som skulle bli hans første fulle sesong som Villa-trener. Sparket i 2022, så en lengre periode på jobbsøk. Så tok Gerrard valget som har sendt ham helt ut av racet om å lede Liverpool i en post Klopp-periode.

Saudiarabisk liga, svake resultater i debutsesongen, likevel forlengelse med klubben. Noen uker etter Gerrard satte signaturpennen igjen på den saudiarabiske kontrakten og viste Liverpool han står ved sitt valg om å holde seg unna jobbene i de beste ligaene, ga Klopp beskjed han trekker seg to år før kontraktsutløp.

LES OGSÅ: Stabæk scorer stort: 16 millioner inn etter Gift Orban-overgang til Lyon

Liverpool-jobben blir klar til sommeren. Steven Gerrard var den uoffisielle kronprinsen, men har spilt seg helt ut av bildet.

Ingen artikler å vise