Stefan Johansen er klar for Sarpsborg 08

0
163
Stefan Johansen

Må innrømme at jeg er litt overrasket at valget falt på Sarpsborg 08 når den 33 år gamle midtbanespilleren Stefan Johansen returnerer til Norge etter nesten ti år ute i den store verden.

Som Stefan Johansen sier på Sarpsborg 08 sine sider var det etter å ha snakket mye med venn og tidligere Celtic- og Norge-lagkamerat Jo Inge Berget han bestemte seg: «Han har kun pratet fantastisk om alt. Fra de som jobber her, supporterne og trenerteamet. Det er en veldig jordnær klubb og en fin gjeng han stortrives i. Jeg har kjent ham siden ungdomslagene. Han kjenner jeg godt. Han er en ærlig fyr, så man får lyst til å komme når han snakker fint om klubben. Jeg ser fram til å komme i gang».

Les på Sporten: Krever stort budsjett og makt i signeringspolitikken for å ta Premier League jobb

Stefan Johansen senest fra spill i QPR hvor han var kaptein. Før det har Johansen som startet ut for Bodø/Glimt spilt for Fulham, Celtic, West Brom og Strømsgodset.

33-åringen har signert en toårskontrakt med blåtrøyene.

– Man har vært privilegert og hatt en fin karriere og opplevd mye internasjonalt og med landslaget. Det har vært en fin reise og jeg ser veldig fram til den videre reisen med Sarpsborg. Med det trenerteamet og den utviklingen klubben er i, tror jeg at jeg kan bidra til å utvikle enda videre, sier han til klubbens nettside.

Overgangen er av den overraskende typen. Johansen har tidligere uttalt at han ville fortsette karrieren utenfor Norge, men velger nå i stedet å slutte seg til de blåkledde fra Østfold.

Les på Radio Tango: NOEN HAR UTROLIG NOK NOMINERT CHER, MARIAH CAREY OG SINÉAD O’CONNOR TIL ROCK & ROLL HALL OF FAME

Ingen artikler å vise