Sky Sports: Prøvde seg på Griezmann – gjør seg klar for ny runde

0
654
Ser også mot Atalanta. (foto: united, twitter)

Da United-direktørene var i Madrid for å hente Casemiro til Manchester, tok de likegodt også turen innom en annen spiller. Det endte ikke med en duo-signering, men det betyr ikke at Premier League-klubben har gitt opp.

Casemiro ble i løpet av noen hektiske dager overtalt til Erik Ten Hags prosjekt, halvveis inn i sesongen har brasilianeren vist at når han står på midtbanen på kampdag, da stiller Man United i en høyere klasse.

LES: Sky Sports: Prøvde seg på Griezmann – gjør seg klar for ny runde

Så hvem skulle bli med Casemiro fra Madrid forrige sommer? Ifølge Sky Sports var United interessert i å signere Antoine Griezmann. Franskmannen hadde noen kaotiske sesonger bak seg hos Barcelona og var nå tilbake på utleie til Atletico Madrid. Sky Sports hevder United forsøkte å sette opp et møte med Griezmanns representanter da klubben likevel var i Madrid for å close the deal med Casemiro.

Svaret fra Griezmann skal ha vært at han var smigret over interessen fra Man United, men ønsket å bli hos Atletico. Det endte med permanent retur til Madrid-klubben, i VM var 31-åringen outstanding i den franske landslagstrøya. Ifølge Sky Sports har Man United opprettholdt interessen for angrepsspilleren.

Det ryktes fra Spania at Griezmann skal være åpen for exit Atletico hvis Diego Simeone gir seg etter sesongen.

LES OGSÅ: Har Marcelo Bielsa øverst på lista

Da får vi se om 31-åringen fortsatt passer inn i planen til Erik ten Hag.

Ingen artikler å vise