Silva nærmer seg slutten på Chelsea-karrieren

0
84
Thiago Silva (foto: chelsea, twitter)

Midtstopperen Thiago Silva ser ut til å nærme seg sin tid på slutten i klubben. Selv om han fortsatt presterer godt, passer han ikke inn i klubbens nye strategi, som fokuserer på å bygge opp laget med unge spillere. Det spekuleres rundt hva som blir Silvas neste trekk, inkludert en mulig retur til Fluminense eller en rolle som trener.

Chelsea har ikke vært seg selv lik i de årene den brasilianske fotball-legenden Thiago Silva har vært på Stamford Bridge. – Det er ingen som peker på midtstopperen som årsak til de dårlige tidene for han har faktisk levert bedre enn sine lagkamerater.

Thiago Silva er en viktig del av førsteelleveren denne sesongen og spiller trolig også fra start i dagens kamp mot Arsenal.

Chelsea hentet i sommer inn den argentinske manageren Mauricio Pochettino som sammen med eier Todd Boehly skal banke ut en ny strategi. – Fremtidens Chelsea skal bygges opp fra bunnen av med unge spillere og Thiago Silva er 39 år gammel.

Les: Sandro Tonali innrømmer spilleavhengighet

Thiago Silva, ble sommeren 2020 hentet inn fra Paris Saint-Germain som lot han gå gratis etter åtte års tjeneste for de franske mestrene.

Football Insider skriver at avtalen som løper frem til sommeren kommer ikke til å forlenges. Hva som skjer etter det er uklart, det snakkes både om en retur til til barndomsklubben Fluminense (som han også har spilt for mellom slagene som voksen) og at Thiago Silva blir en del av trenerteamet til Luis Enrique i Paris Saint-Germain.

Les mer: Arsenal jakter på talent fra Borussia Dortmund

Ingen artikler å vise