Sandro Tonali innrømmer spilleavhengighet

0
239
Kamerater

Sandro Tonali, en italiensk landslagsspiller, har innrømmet å være spilleavhengig og planlegger å søke profesjonell hjelp etter å ha blitt avhørt i forbindelse med påståtte brudd på landets spilleregler. Nicolo Fabioli, en annen italiensk fotballspiller, avslørte nylig sin egen spilleavhengighet, som førte til en større etterforsking av gamblingvanene til italienske spillere.

Har du gjort noe galt er det alltid smart å gråte en skvett, enda bedre å fortelle du skal få profesjonell hjelp. Mange forteller også de har møtt Jesus i sitt forsøk på å mildne konsekvensene av sine handlinger.

Det var sist torsdag at Nicolo Zaniolo og Sandro Tonali ble avhørt av italienske myndigheter på landslagssamling. Der ble spillerne servert med mistanke om brudd på landets spilleregler og kort tid etter forlot spillerne landslaget og returnerte til sine respektive klubber, Aston Villa og Newcastle.

Les: Dan Burn forlenger kontrakten med Newcastle United

«Spillerne er ikke i stand til å møte de kommende kampene», skrev det italienske fotballforbundet i en uttalelse.

Corriere della Sera skriver at Tonali brøt sammen i gråt da han kom hjem. Han skal også ha innrømmet overfor sine kjære at det var galt å gi etter for gamblingens fristelser. Tonali skal også ha blitt oppfordret av agentene sine til å gå i terapi for å håndtere sin spilleavhengighet, noe han skal ha akseptert.

Videre beskrives hans spill som «en ungdommelig feil». Avisen viser til agentene hans som opplyser at Tonali er klar over at han brøt reglene, men at det var mer på grunn av uforsiktighet enn ondskap.

Det var tidligere denne uken at Juventus-spiller Nicolo Fabioli innrømmet at han var spilleavhengig, noe som ble utgangspunktet for en etterforskning av gamblingen til flere italienske spillere.

Les: Real Madrid søker løsning på forsvarsproblemer med Thiaw-overgang

– Ja, jeg satser på fotballkamper, sa han ifølge avisen La Repubblica.

Sandro Tonali ble solgt til Newcastle fra AC Milan i fjor sommer. Den engelske storklubben betalte 64 millioner euro.

Akkurat som Brentford stjerne Ivan Toney kan både Nicolo Zaniolo og Sandro Tonali se frem til uterstengelse i en periode uansett hvor triste de måtte være.

Ingen artikler å vise