Arsenal jakter på talent fra Borussia Dortmund

0
68
Jamie Bynoe-Gittens

Arsenal er ivrige etter å signere den talentfulle Borussia Dortmund-vingen Jamie Bynoe-Gittens, som nettopp signerte en kontraktsforlengelse med den tyske klubben til 2028. Den unge engelskmannen har imponert med sine tekniske ferdigheter, og Arsenal håper å få napp og sikre hans tjenester.

Borussia Dortmunds øye for talent ser aldri ut til å vakle, og utviklingen til en viss kantspiller de signerte fra Manchester Citys ungdomsrekker er et bevis på det. Kult lag, alltid underdog og hele tiden en forkjemper for alt som er rent med sporten. Men det avgjørende skrittet? Vinner aldri når det betyr mest.

Et område de vinner konstant er overgangsmarkedet hvor de vinner år ut og år inn.

Les: Real Madrid søker løsning på forsvarsproblemer med Thiaw-overgang

Dortmund utmerker seg med å oppdage talenter, nærer og hjelper til med å blomstre. – Når de signerer er imponerende, de finner unge talenter akkurat når de er på vei opp, bygger laget rundt dem og når de viser seg å være i verdensklasse, selger med en enorm fortjeneste.

Det skjedde med Jadon Sancho, så skjedde det med Jude Bellingham og – hvis man skal tro rapporter i Tyskland – kan det være i ferd med å skje med Jamie Bynoe-Gittens.

Den engelske venstrevingen ble hentet fra Manchester Citys ungdomsakademi i 2020. Etter å ha «gått i skole» hos «De svart gule» begynner Bynoe-Gittens å se virkelig, virkelig bra ut.

Så bra at Dortmund har belønnet 19-åringen med en kontraktsforlengelse ut 2028, etter en sterk start på hans andre hele sesong med deres førstelag, etter at en lovende 2022-23 ble hemmet av skader.

Transfermarkt har satt verdien til 14 millioner euro, men det var i mars, neste oppdatering blir garantert høyere. – Mye høyere.

Arsenal sies å lede kampen om å signere tenåringen. – London klubben har fått følgende speiderrapport: «Ved å plukke ballen dypt, kombinerer Bynoe-Gittens en silkemyk gangart og eksepsjonelt tett kontroll med en suveren evne til å ri på utfordringer og press fra andre, og tar ballen inn i et fullsatt område før han går gjennom Julian Brandt med en perfekt vektet pasning»

Kort sagt, de elsker han.

Les: Usikker framtid for Martial i Manchester United

Det er selvfølgelig mye utvikling å gjøre, men skulle Arsenal være i stand til å gripe tenåringen, ville de gni seg i hendene ved utsiktene til å sette ham på veien til storhet.

Når du tenker på hva Mikel Arteta oppnår i Arsenal med en rekke talentfulle ungdommer, stemmer stjernene umiddelbart.

Å hente London-gutten Bynoe-Gittens hjem, med en langfinger opp mot City og en annen opp mot Chelsea – som han spilte for før han dro nordover – ville være det ultimate kuppet.

Ingen artikler å vise