Sier nei takk til 12 milliarder

0
552

Lionel Messi har oppfordret sine slektninger til å utsette kontraktsforhandlingene med Al-Hilal til 2024. – Han gjør med andre ord ikke som Cristiano Ronaldo og Karim Benzema. I hvert fall ikke enda.

Pappa og agent Jorge Messi er lettere sjokkert!

Paris Saint-Germain har allerede bekreftet at Lionel Messi drar fra den franske hovedstanden, men usikkerheten om hans neste klubb vedvarer.

Les: Har blitt en brikke for å påvirke Harry Kane

Det saudiarabiske laget Al-Hilal har gitt argentineren et oppsiktsvekkende tilbud på over 1 milliard euro over to år, og den saudiske regjeringen prøver å lokke noen av hans tidligere lagkamerater til landet, inkludert Sergio Busquets , Jordi Alba og Alexis Sanchez slik at han ikke skal føle seg alene.

Den syv ganger Ballon d’Or-vinneren har imidlertid alltid favorisert en retur til Camp Nou, men det har ennå ikke kommet noe offisielt tilbud fra Blaugrana på grunn av deres vanskelige økonomiske situasjon. Uten godkjenning fra LaLiga kan de ikke gjøre noe ovefor klubblegenden sin.

Det har likevel pågått samtaler. Barcelona har ikke lagt skjul på ønsket om å hente Messi tilbake. Dessuten møtte Jorge Messi, Lionels far og agent, Blaugrana-president Joan Laporta tidligere i dag for å diskutere en potensiell retur, men igjen ble det ikke gitt noe tilbud.

LES: Sikrer seg favorittspiller hos Dortmund


I følge GOAL Espana møtte Messis representanter en saudiarabisk delegasjon etter møtet med Laporta, men spilleren ba sine slektninger om å stoppe forhandlingene med saudierne. Rapporten hevder at Messi krevde at samtalene ble utsatt til 2024.

Dessuten fortsetter GOAL med å si at saudierne, som ønsket å lukke avtalen med Messi denne uken, ble sjokkert over denne nyheten og gjorde det klart at det nåværende megatilbudet ikke ville være tilgjengelig neste år.

Hvis sant, er dette nok en klar indikasjon på at Messi ønsker å returnere til Barcelona, og kanskje Laporta ga Jorge Messi noen forsikringer om Barcelonas økonomiske levedyktighetsplan som gjorde den argentinske leiren trygg på at de kan be om en stans i Saudi-forhandlingene. Hvis det ikke er tilfelle, kan Messi gå inn for en overgang til David Beckhams Inter Miami.

Ingen artikler å vise