Dan Ashworths fremtid i Newcastle og Manchester United fortsatt usikker

0
148
(foto: ratcliffe, x)

Rapporter om at Dan Ashworth har avslått Manchester Uniteds tilbud benektes av overgangsjournalist Fabrizio Romano. Fremtiden til Ashworth, som har imponert i rollen som sportsdirektør i Newcastle, er fortsatt uklar. Mens INEOS verdsetter ham, hevder Newscastle at han er engasjert i deres prosjekt, og Romano påpeker at historien fortsatt er åpen.

Den siste måneden har det kommet meldinger om at Sir Jim Ratcliffe og INEOS-gjengen har fått avslag fra Dan Ashworth på tilbudet om ny jobb. Den tidligere direktøren hos Brighton og det engelske landslaget har også hos Newcastle imponert i jobben som sportsdirektør og har vært spesielt viktig i transformasjonen siden 2021. Ifølge den alltid tilstedeværende overgangsjournalist Romano har Ratcliffe ikke fått et no thanks.

Dan Ashworth blir vurdert som den ideelle kandidaten i den hye ledelsen/styret hos Manchester United som skal snu et tiår med sportslig nedtur.

LES: Frank avviser Arsenal – Ivan Toney forblir i Brentford

-Til tross for rapporter om at Dan Ashworth har avvist Manchester United for å bli i Newcastle, har jeg ikke denne informasjonen nå. INEOS setter stor pris på Ashworth, mens Newcastle insisterer på at han er fornøyd der og kun fokusert på prosjektet deres. Jeg tror det fortsatt er tidlig, vi må se hva som skjer de neste månedene, historien er fortsatt åpen, sier Romano til Caughtoffside.

Jim Ratcliffe er kjent for å tiltrekke seg de beste, Newcastle kan definitivt ikke ta det for gitt at Ashworth takker nei til å være del av å lede den ikonisk klubben tilbake til toppen.

LES MER: Haaland støtter utestengte Sancho midt i United-feide

Ingen artikler å vise