Setter klubbrekord i salg av Victor Kristiansen til Premier League

0
220
Kristiansen skal inn og kjempe for overlevelse i Premier League. (foto: fck, twitter)

Tiden er over da Premier League-klubber plukket de beste skandinaviske spillerne for noen titalls millioner kroner. De siste sesongene har markedsprisen på spillere fra den danske, norske eller svenske ligaen økt betraktelig. Casper Tengstedt hentes til Benfica fra RBK for over 100 millioner kroner, nå sender FC København en 20-åring til Premier League for det dobbelte.

The Telegraph hevdet tidligere i uken Leicester jakter signaturen til FC København-spilleren Victor Kristiansen. 20-åringen har solide 73 kamper på seniorlaget bak seg og 8 kamper på det danske U21-landslaget. Det engelske mediet meldte Premier League-klubben signaliserte de kan kunne strekke seg til opp mot 90 millioner kroner, men FCK så raskt sett de kan tyne ut betraktelig mye mer.

LES: Aldri! varte bare i 6 måneder for Barcelona og Atletico Madrid

Ifølge Ekstrabladet la den danske superligaklubben inngangsbilletten til forhandlinger på rundt 140 millioner kroner. Den unge venstrebacken har selv uttalt han vil videre til de største ligaene, men har ingen hast. Ifølge danske B.T er Leicester nå villig til å flytte på salgsrekorden til den danske superliga-klubben opp til rundt 20 millioner euro inkludert bonuser.

LES: Nottingham Forest skal overtale 3 x Champions League-mester til signering

Det danske mediet hevder Premier Leagues 14. beste klubb og FCK er enige om prisen, nå gjenstår detaljene før Kristiansen blir FCKs dyreste salg ever. For Brendan Rodgers blir det å sette 20-åringen i arbeid så raskt som mulig.

LES OGSÅ: Bayern München har endelig løst krisen

Ingen artikler å vise