Real Madrid søker løsning på forsvarsproblemer med Thiaw-overgang

0
112
Carlo Ancelotti

Real Madrid, som leder La Liga, har en defensiv krise og vurderer å bruke 20 millioner euro på AC Milan-forsvareren Malick Thiaw. Han har utviklet seg til en nøkkelspiller i Serie A og tiltrekker seg interesse fra flere klubber, inkludert Liverpool. Real Madrid håper at Thiaw kan bidra til å løse deres forsvarsproblemer på grunn av skader på flere nøkkelspillere.

Real Madrid leder La Liga etter ni kamper, men hvis vi skal tro den spanske hovedstadspressen kommer ikke det til å vare spesielt lenge, for de har en defensiv krise på Santiago Bernabéu.

Mundo Deportivo skriver at Real Madrid har satt av 20 millioner euro for å sikre seg AC Milan-forsvareren Malick Thiaw.

Les: Sliter i bunnen av Eliteserien

Carlo Ancelotti har fått flere skader å hanskes med de siste ukene, noe som blant annet har gjort midtstopper Eduardo Camavinga til nesten fast inventar på venstreback plassen.

Videre måtte Aurelien Tchouameni fylle inn som midtstopper i seieren over Osasuna på grunn av Eder Militaos skade som lett kan holde han utenfor resten av sesongen. Real Madrid har også David Alabas nylige skadekamper og Nacho Fernandezs suspensjon å slite med.

Nå håper Real Madrid å styrke forsvaret med den 22 år gamle tyske forsvarsspilleren Thiaw. Den tidligere Schalke-spilleren forlot gutteklubben sin for å bli med i AC Milan i fjor sommer, men han var ikke Stefano Piolis foretrukne alternativ da han kom.

Thiaw startet bare to Serie A-starter i de 21 første kampene i forrige sesong før han jobbet seg inn i start-11. Tyskeren har nå etablert seg som en gjenganger sammen med Fikayo Tomori i hjertet av Milans forsvar og har allerede fått syv ligastarter fra åtte mulige kamper.

Thiaws fremgang i San Siro har angivelig tiltrukket seg interesse fra Real Madrid.

Rapporten sier at Los Blancos ikke er den eneste klubben som er interessert i Thiaw, selv om Mundo Deportivo ikke har avslørt hvem andre som er interessert i den tyske forsvarsspilleren.

Liverpool har vært koblet til tidligere, men det var før han forlot Schalke for Milan.

Les: Tottenham øverst i Premier League

Thiaw, 22, debuterte i Tyskland tidligere i år og ble inkludert i Julian Nagelsmanns første lag som landets nye landslagssjef for den nåværende internasjonale pausen i oktober.

Den tidligere Bayern manageren tok ansvaret for sin første Tyskland-kamp torsdag, og overvåket en 2-1 vennskapsseier over Frankrike. Thiaw var en ubrukt innbytter.

Ingen artikler å vise