Sancho i utfordring: RB Leipzig vurderer overføring

0
99
Erik ten Hag. (foto: united, twitter)

Samtidig som Danny van de Beek nærmer seg lån, står Jadon Sancho overfor en usikker fremtid hos Manchester United. RB Leipzig viser interesse, men den høye årslønnen på 20 millioner euro er en hindring. Sancho håper på en løsning, men utfallet er uklart, selv om han har kontrakt ut 2026.

Mens Manchester United subsidierer 40% av lønna til Danny van de Beek som er et besøkt til legen unna et lån hos Eintracht Frankfurt i Bundesliga er ikke iveren like stor for å gjøre det samme for Jadon Sancho.

Manchester United manger Erik ten Hag vil at den 23 år gamle engelske venstrevingen skal krype på alle fire og be om unnskyldning. Sir Jim Ratcliffe har bett om at «situasjonen» med Jadon Sancho skal løses, men han kan ikke sette makt bak sitt ønske for kjøpet av 25% av Glazer familiens aksjer er gjennomført.

Mens Danny van de Beek drar inn 7 millioner euro i året er «problemet» Jadon Sancho mye større. 20 millioner euro i årslønn kan skremme de fleste. – Alle ser ut som tullinger når en spiller som tjener nesten en kvart milliard i året tusler rundt i Manchester og gjør ingenting.

Les: Tidligere toppscorer i Bundesliga har fått beskjed om å finne seg ny klubb

Emil Forsberg forlater RB Leipzig denne vinteren for en overgang til New York Red Bulls i MLS. Emil Forsberg har opparbeidet i løpet av sine snart åtte år en heltestatus i den tyske klubben, han forlater ikke Red Bull systemet og skal være hjertelig velkommen tilbake når det måtte passe.

Bundesliga-klubben har satt ut på jakt etter en erstatter, og vendte deretter blikket mot England.

Les: Spansk media: Tidligere Real Madrid-trener er kontaktet om trenerjobben hos Manchester United

Bild hevder at RB Leipzig viser interesse for Jadon Sancho, som aller helst vil bli i Manchester United. – Han har håp om å slippe inn i varmen igjen når Erik ten Hag får sparken.

I følge opplysningene er partene positive til en overføring, men det er en mulig hindring som må løses først: engelskmannens lønn på rundt 20 millioner euro.

Sancho har kontrakt ut 2026. Totalt er det blitt tolv mål og seks målgivende på 82 kamper i United-trøya.

Ingen artikler å vise