Saksøker klubben for drøye fem millioner, nå ønskes han velkommen tilbake

0
332
You shall not pass! (foto: hertha, twitter)

Den norske keeperen Jarstein har i det siste mildt sagt vært midtpunktet i stor konflikt. Alt fra sparken, til saksøking, til veldig drøye utsagn. Nå ønskes han velkommen tilbake.

Hvordan det skal bli for Rune Jarstein å komme tilbake til Hertha Berlin mens keepertrener Andreas Menger fortsatt er i klubben vil bli et mysterium til/om det faktisk skjer.

Etter den landslagskeeperen fikk sparken på grunn av intern konflikt har mye skjedd i Hertha Berlin og det aller meste har vært negativt. Klubben, som nå omtales som den tidligere tyske storklubben er ute av Bundesliga og befinner seg fem kamper inn i årets sesong nær bunnen av 2.Bundesliga.

Les: ESPN: Klar for budkamp

Det tok ikke langt tid fra sparkingen var en realitet til Rune Jarstein, som føler seg usakelig oppsagt overlot det hele til sine advokater. – Etter at rettssaken har blitt utsatt flere ganger startet saken endelig i Berlin i ettermiddag.

Ironisk nok er det nye koster på alle poster hos Hertha Berlin foruten keepertrenere som var utgangspunktet for alt bråket.

Jaarstein saksøker klubben for drøye fem millioner kroner, som var det han hadde fått utbetalt om han hadde fått fullføre kontrakten til juni 2023.

Bild som har lest rettsdokumentene kommer med noen oppsiktsvekkende opplysninger. Den nye klubbpresidenten Kay Bernstein og den nye direktøren Thomas Herrich har vært i kontakt med Jarsteins representanter og foreslått en ny kontrakt for 38-åringen. Jarsteins advokat bekrefter dette i retten.

Les: Åpner nødutgangen for Jadon Sancho

Rettsdokumentene har også uttrag fra krangelen på treningsfeltet mellom Andreas Menger:

«Du er en løgner» Jarstein til Menger.

«Du fremstiller meg som en løgner, som om jeg var en rasshøl» (et ord som høres kulere ut på tysk) svarer Menger.

«Du er et rasshøl, en løgner og inkompetent! Du må forsvinne», skal Jarstein ha konkludert.

Ingen artikler å vise