Real Madrid har skaffet sin «nødkeeper»

0
259
Carlo Ancelotti

Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga var ikke med i troppen i gårsdagens 1 – 1 kamp mot Liverpool. – Før kampen kunne manager Mauricio Pochettino fortelle at klubbens førstekeeper ikke var med fordi noe stort var på gang i løpet av de neste 24 til 48 timene.

Nå vet vi hva som var på gang! Real Madrid bekrefter lånesigneringen av Kepa Arrizabalaga etter at deres førstekeeper Thibaut Courtois ble skadet rett før La Liga sesongen starter.

Les: The Guardian: Denne gangen er det Klopp som overbyr Pochettino

En overgang for Sevillas Yassine Bounou viste seg å være for dyr og David de Gea som er ledig på markedet etter 12 år fristet ikke Real Madrid manager Carlo Ancelotti.


Det spanske laget mistet Thibaut Courtois til en ACL-skade forrige uke, bare dager før midtstopper Eder Militao led samme skjebne.

Kepa var ønsket av Bayern München og tidligere Chelsea-sjef Thomas Tuchel, men Madrids interesse for en låneavtale gikk utrolig raskt over helgen, og de har også meldt hans ankomst. «Vi var nærme og faktisk ønsket vi å introdusere Kepa i dag,» sa Bayern-sjef Jan-Christian Dreesen for noen timer siden. «Men han er spansk og han valgte Real Madrid.»

Ingen artikler å vise