Protesterer mot nok et løftebrudd

0
407
The man with a so called plan.

Da vi for snart halvannet år siden beskrev ansettelsen av Antonio Conte som en stor begivenhet for Spurs-supporterne, kom det en tørr kommentar på Facebook fra en av leserne: «Skjønner ikke vitsen, han forsvinner som oftest i løpet av en sesong eller to». Nå er det ikke bare en leser som reagerer, på mandag postet Tottenham Hotspur Supporters Trust en krass kritikk av Spurs-ledelsen for valg av managere.

-For mindre enn to år siden, på slutten av 2020/21-sesongen, fortalte styreleder Daniel Levy supporterne at klubben ville fokusere på rekruttering av en manager, og sa de var «oppmerksomme på behovet for å velge én med verdier som avspeiler klubben vår og at man ville tilbake til å spille den fotballen vi er kjent for», skrives det i det åpne brevet fra supporter-foreningen.

LES: Tottenham har funnet fram nummeret til Nagelsmann

-Mange supportere vil føle at utnevnelsen av Nuno Espirito Santo, Jose Mourinho og Antonio Conte ikke avspeiler dette løftet, skriver supportergruppen.

Levy og gjengen bør ta med seg denne videre når de igjen skal ut og ansette neste manager. Ledelsen tåler ikke nok en bomtur.

LES OGSÅ: The Athletic: Manchester United kunne allerede ha solgt Mason Greenwood

Ingen artikler å vise