Pochettino gjøre seg klar for et etterlengtet comeback i Premier League

0
227
Poch. (foto: psg, twitter)

Tottenham har nettopp gitt vikaren Stellini sparken etter fire kamper. Chelsea kunne ha gjort det samme med Frank Lampard hvis man kun så på resultatet. To London-giganter som begge sårt trenger å bygge en manager-kontinuitet som City og Liverpool. Flere av de samme trenerne er kandidater til jobben hos Spurs og Chelsea, nå er vi kun noen svinger unna at en argentiner signerer for sin tidlige byrival.

Mauricio Pochettino ledet Tottenham nesten til topps i Champions League og Premier League, men kunne ikke møte forventningene resultatene hans hadde skapt til videre klatring. Nå er Pochettino på vei tilbake til verdens tøffeste liga.

LES: «Wan-Bissaka er latterlig god!»

Luis Enrique og Julian Nagelsmann er ikke lenger aktuelle som Chelsea-manager, ifølge The Telegraph har møtene med Pochettino de siste ukene resultert i at begge parter håper på «a swith agreement» som faller på plass veldig snart.

Chelsea hadde sine tvil til Pochettino og hans emosjonelle binding til klubben i Nord-London, men denne hindringen skal være et ikke-tema. Da ryktet kom at den tidligere Tottenham-manageren var kandidat, kom det en strøm av positive reaksjonen fra Chelseas fanbase.

Ifølge The Telegraph samler Pochettino nå trenerteamet, der Jesus Perez og Miguel D’Agostino skal inn. Den engelske avisen hevder nøkkelpersoner i Chelsea-garderoben har tatt imot nyheten med «thumbs up».

LES: Kroatisk media: Manchester United sikrer seg VM-helt

Dette skjer.

Ingen artikler å vise