Planlegger å erobre Inter Milan etter å ha trukket seg fra United-budet

0
288
Finne som liker seg på San Siro. (foto: zilliacus, twitter)

Etter å ha trukket seg fra Manchester United-budrunden, retter den finske milliardæren Thomas Zilliacus nå sitt blikk mot Inter Milan. Han og hans investorer ønsker å forvandle klubben, utnytte økonomiske utfordringer hos eierne Zhang-familien, og tiltrekke toppspillere som Kylian Mbappé for å øke klubbens prestasjoner.

Du hørte ikke så mye om Thomas Zilliacus i budrunden ved kjøp av Manchester United, det var først da han trakk seg ut at den finske milliardæren smelte i døra. Investoren trakk seg i protest mot det han opplevde som en surreprosess regissert av Glazers. Nå står han klar for å putte pengene i en annen klubb.

-Rapportene sier at Glazer-familien vil ha seks milliarder pund for klubben. Basert på informasjonen jeg har, er det mer enn klubber er verdt. Selv om mitt konsortium har midler til å betale en slik sum, vil vi ikke gi et bud som ikke gir mening økonomisk, sa Zilliacus til The Athletic da han trakk seg.

LES: Lover at Haaland får konkurranse fra denne verdensklasse-spilleren

Nå tar finnen med seg investorvennene sine og kaster seg inn i det som skal ende med klubbkjøp.

Inter Milans eiere, Zhang-familien, har slitt med økonomiske problemer gjennom flere år, ifølge ulike italienske medier er eierne åpne for å selge den stolte klubben. Finnen Thomas Zilliacus bruker mikrofonen til å selge seg inn som ny Inter-eier.

-Våre investorer er ikke del av fotballverdenen. Vi er overbeviste om at vi kan gjøre Inter til en enda større klubb. Det er ikke kritikk av det nåværende, som er godt styrt og har en god trener. Vårt mål vil være å vokse og spesialisere oss i å skape tjenester til våre fans rundt om i verden for å øke inntektene, begynner Zilliacus til Calciomercato.

LES OGSÅ: Statistikken gir et glimt av håp for ten Hag

-Med dette vil vi få muligheten til å kjøpe toppspillere og forbedre et allerede sterkt lag. Mbappé ville for eksempel ikke bare være en drøm for Inter Lenger, kommer det fra wannabe eier av Inter Milan.

Ingen artikler å vise