Lover at Haaland får konkurranse fra denne verdensklasse-spilleren

0
109
Doku on fire. (foto: city, twitter)

Manchester City-manager Pep Guardiola mener at den unge belgiske spilleren Jeremy Doku har verdensklasse-potensial og sammenligner ham med Lionel Messi. Doku, som ble hentet til City fra Rennes i sommer, leverte fire assists og en scoring i Citys 6-1-seier mot Bournemouth. Guardiola tror Doku vil utfordre Erling Haaland og andre stjerner i fremtidige Ballon d’Or-avstemninger.

Pep Guardiola har to City spillere blant topp fire i Ballon d’Or-avstemningen. Med Messi trolig ute av racet neste år, rykker Erling Haaland opp som den store kandidaten til å gå hele veien de kommende sesongene. Nå forteller City-manageren nordmannen kommer til å få sterk konkurranse fra nok en City-spiller.

På lørdag var Manchester City igjen ustoppelige. 6-1 seier mot Bournemouth, med festfotball og fem ulike målscorere. Erling Haaland var en omgang på banen uten å få nettkjenning, men hva gjør det når resten av City-spillerne alle går for scoringer. Arkitekten bak fem av målene var en belgisk 21-åring.

LES: Xabi Alonso rykker opp som hovedkandidat for jobben

Jeremy Doku ble hentet til City i sommer fra Rennes, på lørdag sto vingen bak fire assists og en scoring (!).

Etter kampen brukte Guardiola en sammenligning han sjelden tar. På spørsmål om Doku er en av de beste spillerne i Premier League, svarte Guardiola:

-I verden. Det har jeg sagt mange ganger. Hans spill ved den andre scoringen lignet på Messi. Da jeg så det, tenkte jeg på Messi, som har gjort det mange ganger. Kanskje det er et for stort kompliment til ham, men han fortjener det, sier Guardiola til BBC Sports.

Guardiola lover Haaland skal få tøff konkurranse fra belgieren i Ballon d’Or det neste tiåret.

LES OGSÅ: Manchester United ydmyket av Manchester City: Kan Potter være løsningen?

Ingen artikler å vise