Pådro seg ankelskade og går nå glipp av Sheffield United-kampen

0
90
Ten Hag spent på hvilke landslagsspillere han har klar til helgen. (foto: united, twitter)

Den defensive midtbanespilleren til Manchester United, Casemiro, har fått en ankelskade under landslagstjenesten med Brasil, og han kommer til å miste kampen mot Sheffield United. Selv om Sergio Reguilon er meldt spilleklar, gir dette manager Erik ten Hag en ny utfordring å håndtere på midtbanen.

Kommentarene har kommet tidligere fra noen Man United-supporterne: Raphael Varane og Casemiro var på vei ned i karrieren, der Real Madrid fikk det beste av de to spillerne, dette kommer til å koste United. Vekslende prestasjoner og skader har satt spørsmål til de to, engelske Goal mener det er tid for Ten Hag å trekke Casemiro fra den langsiktige planen på den defensive midtbanen. Uansett hva man måtte mene om leveransene til Casemiro, Ten Hag har fått en melding han ikke trengte.

Casemiro har vært på landslagstjeneste for Brasil, nå melder Manchester United at 31-åringen er ute med en mindre skade i løpet av oppholdet. United-spilleren var med fra start i VM-kvaliken mot Venezuela, måtte ut med ankelskade, kom seg for å spille nitti minutter mot Uruguay (2-0 tap) natt til onsdag.

Nå er det Man United som må ta skadestøyten.

LES: Forbes kunngjør listen over de best betalte spillerne for 2023

Dette betyr at Ten Hag må planlegge Sheffield United-kampen uten Casemiro. Brasilianeren blir værende i Brasil for å lege skaden, men er forventet tilbake på treningsfeltet i Manchester neste uke.

LES OGSå: Manchester United undersøker skadeutfordringer

Oppturen for Ten Hag er at nødløsning på vensteback, Sergio Reguilon er meldt spilleklar mot Sheffield United.

Ingen artikler å vise