Forbes kunngjør listen over de best betalte spillerne for 2023

0
330
Erling Braut Haaland kan faktisk fly.

Forbes har kunngjort en liste over de best betalte spillerne for 2023, med Cristiano Ronaldo og Lionel Messi i toppen. Ronaldo tjente 260 millioner dollar, og Messi tjente 135 millioner dollar. Norske Erling Braut Haaland er den første Premier League-spilleren på sjetteplass med 58 millioner dollar i inntekt.

Forbes har laget en liste over verdens best betalte fotballspillere i 2023, med gjengangere som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Kylian Mbappe.

Det er ingen overraskelse at det er Ronaldo som befinner seg helt øverst med 260 millioner dollar – Består av 200 millioner dollar i inntjening på banen og 60 millioner dollar inntjening utenfor banen.

Les: Chelsea søker løsninger for målfattig sesongstart

Messi beginner seg på andreplass med 135 millioner dollar. Inntektene hans på banen er på 66 millioner dollar, mens inntektene utenfor banen gir ham 70 millioner dollar.

Al Hilals Neymar, Paris Saint-Germains Mbappe og Al Ittihads Karim Benzema er de andre spillerne som kan «skryte» av en innkomst på over 100 millioner dollar.

Du må helt ned på sjetteplass for å finne en Premier League spiller. Den norske målmaskinen Erling Braut Haaland henter ut 58 millioner dollar og Mohamed Salah følger tett etter med 53 millioner dollar.

Sadio Mane, Kevin De Bruyne, Harry Kane og Robert Lewandowski utgjør topp 11:

Cristiano Ronaldo – 260 millioner dollar
Lionel Messi – 135 millioner dollar
Neymar – 112 millioner dollar
Kylian Mbappe – 110 millioner dollar
Karim Benzema – 106 millioner dollar
Erling Haaland – 58 millioner dollar
Mohamed Salah – 53 millioner dollar
Sadio Mane – 52 millioner dollar
Kevin De Bruyne – 39 millioner dollar
Harry Kane – 36 millioner dollar
Robert Lewandowski – 34 millioner dollar

Les: Den unge dansken imponerer sterkt

Ingen artikler å vise