Manchester United undersøker skadeutfordringer

0
52
Har så langt ikke hatt sin beste førsteellever på banen. (foto: united, twitter)

Manchester United har lidd seks tap i sesongens første 11 kamper og har opplevd en uvanlig høy skadefrekvens. Klubben gjennomfører nå en undersøkelse for å forstå årsakene til skadeproblemene og finne måter å forberede forebyggingen på.

Erik Ten Hag har en fast United-tropp han til enhver tid skal disponere på best mulig måte. Hver eneste sesong ser vi de største klubbene som er med i det som er av konkurranser og troppen full av landslagsspillere, sjelden har de beste spillerne tilgjengelige for spill på kampdag. Man United-ledelsen har skjønt at denne sesongen likevel er helt spesiell. Noe har definitivt skjedd i sesongstarten.

United har tapt 6 av 11 kamper, for tiden er det seks spillere som er ute på et lengre skadefravær, Mount, Varane og innleide Sergio Reguillon har også slitt med skade.

LES: Den unge dansken imponerer sterkt

På fredag meldte Daily Mail at United setter i gang en undersøkelse for å finne ut hvorfor de har vært så utsatt med skader denne sesongen. Director of Football John Murtough bekreftet det på klubbens hjemmeside.

-Det er noen sterke begrensninger bak de blandede resultatene så langt, inkludert 16 førstelagsspillere som er skadet eller utilgjengelige i perioder siden sesongstart, begynner Murtough.

-Dette er to tredjedeler av troppen, og betyr at Erik ikke har vært i stand til å velge sin sterkeste startellever en eneste gang denne sesongen. Heldigvis har vi begynt å se noen av de skadde spillerne komme tilbake, og det burde gjøre en forskjell… Vi ser også på hvorfor vi har hatt så mange skader for å se om det er noen mønstre for å forbedre forebyggingen i fremtiden…, lover United-bossen.

LES OGSÅ: Usikker fremtid for Martial mens United fornyer kontrakter

Godt å høre.

Ingen artikler å vise