Noen ganger går ting veldig greit

0
261
Abde Ezzalzouli

Nottingham Forest som siden opprykket til Premier League i sommer har vært ivrige på overgangsmarkedet fortsetter nå med planlegging av neste sommer med den visshet om at de faktisk overlever.

De greske eierne av klubben har sett seg lei på at de rykker opp og ned hele tiden og skal ha gjort tilgjengelig tilstrekkelig med penger for at de aldri mer skal rykke ned.

Les: Sevilla tenker å løse sitt forsvarsproblem i Manchester

Manager Steve Cooper har fått til mye, men det er et godt stykke igjen for at klubben skal kunne etablere seg på øverste halvdel av tabellen. – Etter noen dårlige runder og 4 – 0 tap mot West Ham sist lørdag har Nottingham Forrest sklidd ned på 13.plass.

Nottingham Forest er rapportert å være på jakt etter flere nye signeringer. Ifølge den spanske avisen Mundo Deportivo har Premier League-klubben blitt enige med Barcelona om å låne den marokkanske venstrevingen Abde Ezzalzouli (21) foran neste sesong.

Samtidig er Ezzalzouli på lån i Osasuna ut denne sesongen, og Osasuna skal på sin side ønske å beholde spilleren en sesong til. 21-åringen har for tiden kontrakt med Barcelona til sommeren 2025.

Les: Barcelona-legende kan ta med seg superstjerne til Chelsea!

Ezzalzouli ha scoret to mål og har to målgivende pasninger på 19 kamper i Spania.

Ingen artikler å vise