Noen få svake seriekamper unna Nagelsmann-comeback

0
152
Egentlig ikke typen til å ta en lengre ferie etter oppsigelse. (foto: bayern, twitter)

Julian Nagelsmann hadde møtt lite motgang på vei mot trenertoppen. Tyskeren har siden tiden hos Hoffenheim blitt genierklært, da Bayern München definerte ham som den langsiktige løsningen i en alder av 34, var det et helt naturlig. I mars smalt den sportslige bomben, Nagelsmann fikk sparken mens han var på helgetur med kjærsten. Etter dette har han blitt linket til Chelsea, Tottenham og andre, uten at det har blitt noe ny jobb. Om noen få serierunder kommer muligheten.

Nagelsmann har ledet RB Leipzig og Bayern München, hva er mer naturlig enn å ta over ansvaret for Borussia Dortmund.

LES: Premier League-klubbene har svidd av mer enn 30 milliarder kroner i feriemånedene

Forrige sesongavslutning snublet Edin Terzic og Dortmund i siste serierunde og ga fra seg bundesligatittelen til erkerival Bayern, denne sesongen har hatt en seig start med fem poeng på tre kamper. Ifølge Bild jobbes det hos Dortmund-ledelsen med en plan om å fjerne Terzic og erstatte ham med arbeidssøker Nagelsmann.

Det er fortsatt ikke avgjort, men Terzic skal ikke ha mange kamper fremover som 2-2 på hjemmebane mot nyopprykkede Heidenheim.

LES OGSÅ: Neymar: Messi og jeg gikk gjennom helvete i Paris Saint-Germain

Når Nagelsmann ikke endte opp i Premier League med Tottenham -og Chelsea-jobbene ledige, heller ikke i Ligue 1 med PSG-jobben åpen, heller ikke i Serie A med trenerskifte hos Napoli, da tror vi 36-årïngen venter på muligheten i ligaen han er kjent med. Da fremstår jobben hos Borussia Dortmund som «drømmejobben» for Nagelsmann der han nå står i karrieren.

Ingen artikler å vise