Neymar overrasker stort

0
372
Neymar og venner..

Den brasilianske superstjernen har opplevd varierende suksess i den franske hovedstaden. – En årsak som har vært rimelig opplagt er at han aldri har vært helt tilpass. I egne øye burde han vært stjernen helt alene i noe som er enda større en Paris Saint-Germain.

Nå, etter å ha fått litt voksenopplæring både i VM i Qatar med Brasil og diverse runder med sportsdirektører i storklubber som ikke er villig til å betale det de Paris Saint-Germain gjør har bestemt seg for å bli!. – Og viktigst av alt, slutte å klage!

LES: The Athletic: Kan stanse Kane for andre gang

Athletic at den brasilianske stjernen skal ha bestemt seg for at han ønsker å spille i den franske hovedstaden karrieren ut.

31-åringen skal ha et ønske om å oppnå mer suksess med PSG, og hovedmotivasjonen skal være å prøve å vinne Champions League, som PSG enda ikke har klart. – En annen motivasjon for Neymar å fortsette karrieren på toppnivå er VM i USA, Canada og Mexico i 2026. Da vil Neymar være 34 år, og det vil mest sannsynlig være hans siste sjanse til å vinne VM med sitt kjære hjemland.

I 2017 ble Neymar kjøpt av PSG for en rekordsum, hvilken ?

31-åringen er for tiden ute med skade, han er ute resten av sesongen, men som alltid når noen er skadet i PSG så får han det beste verden har å tilby både fra leger og opptrening.

LES OGSÅ: Uwe Rösler fikk seg en solid takling etter kampslutt

Neymar tjener omtrent 7 millioner kroner i uken.

Ingen artikler å vise