Ungt talent imponerer hos Manchester United

0
91
Hugill skal med.. (foto: united, twitter)

19-år gamle Joe Hugill har fanget oppmerksomheten til entusiastiske supportere og kan minne om en ung Harry Kane. Til tross for at han ennå ikke har fått sin debut under Ten Hag, har den unge U21-spissen imponert med siden solide prestasjoner og målscoringer i Premier League 2. United jobber nå med å sikre at han blir en viktig brikke i klubbens fremtid, med en ny kontraktsavtale og mulig utlån i horisonten.

Han er 19 år ung og får entusiaster i den røde delen av Manchester til å minne om Harry Kane. U21-spissen Joe Hugill har fortsatt ikke fått debut hos Ten Hag, men med solid innsats i preasason for førstelaget og tre scoringer og assist i de første Premier League 2-kampene denne sesongen, har spilleren vist han banker på døra.

Mens United-supportere venter på at Rasmus Højlund skal spille seg varm i den røde drakta og gi klubben sårt tiltrengte scoringer, jobbes det med å sikre at Hugill blir en av de langsiktige brikkene. Manchester United hentet spilleren i 2020 i tøff konkurranse med Arsenal og Tottenham.

LES: Henter Fernando Santos erstatter fra egne rekker

I debutsesongen dro Hugill til med fire scoringer i en kamp mot U23-laget til Liverpool i Premier League 2, den andre United-spilleren i klubbhistorien til å score fire mål mot erkerivalen.

19-åringen var med på preaseason-samling hos Ten Hag og trener for tiden med førstelagstroppen, Ten Hag vurderte dette som viktigere enn å sende Hugill på sesongutleie. Ifølge Daily Mail signerer 19-åringen treårskontrakt med klubben (pluss opsjon på ytterligere sesong) denne uken.

Det er forventet at Hugill sendes på utleie i januar for å sikre seg førstelagserfaring, Sunderland er ifølge Footballtransfers en sterk kandidat til å sikre seg spissen på leie, erfaringen med Amad Diallo forrige sesong har vist United-ledelsen at Championship-klubben har gode forhold for spillerne til å utvikle seg.

Joe Hugill er tiltenkt en stor rolle på Old Trafford når tiden er moden.

Ingen artikler å vise