Messis ankomst i MLS skyter billettprisene i været

0
124
Tenkeren. (foto: inter miami, twitter)

Lionel Messis overgang til MLS har dratt billettprisene mye opp, og nå må Inter Miami-supportere grave dypere i lommene for å følge laget. Prisøkningen, spesielt for de aller beste setene, har fått noen til å stille spørsmål ved klubbens samfunnsengasjement.

Med Messi har MLS fått et gedigent boost, det samme har prosjektet til David Beckham og Inter Miami-eierne. Prislappen for å overtale verdenshistoriens beste spiller til å dra på seg den rosa drakten og stå utenfor kampen om de største klubbtitlene i verden har vært gigantisk. Sponsorer, MLS og Inter Miami-eierne har gjort det mulig, men nå sendes deler av regningen for å ha Messi i ligaen til supporterne.

Da Messi tok sine første finter på Miami-gresset, økte billettprisene. På torsdag la Inter Miami ut prisene for billetter i 2024. Supportere som allerede rammes av økte mat -og energipriser skal nå grave dypt for å få muligheten til å følge laget sitt.

LES: Mourinho jakter Premier League-stjerner for Roma

Ifølge Miami Herald kostet det billigste sesongkortet i 2023 485 dollar, neste år må supporterne ut med 884 dollar. Skal du sikre deg de beste setene må du regne med en økning på 112 prosent fra 2023.

Hadde en engelsk klubb gjort det tilsvarende, ville supporterne gått bananas. Satt litt på spissen har David Beckham og gjengen et opplegg på gang der det snart bare er kompisene som har råd til å sitte på tribunen. Med en «vi-støtter-lokalsamfunnet» image, tar dette seg dårlig ut, Becks.

LES OGSÅ: Stuttgart har fått en sensasjonell start i Bundesliga

Ingen artikler å vise