Messi ringte dommeren etter den kaotiske VM-kampen mot Nederland

0
86
Litt annen stemning enn på gressmatta under åttendelsfinalen. (foto: Fernandez, Twitter)

Lionel Messi manglet VM-tittelen. I Qatar startet Argentina med en skikkelig tapsskrell mot Saudi-Arabia, slet seg tilbake, møtte Nederland i en historisk amper åttendedelsfinale og avsluttet det hele med en høydramatisk sier mot Frankrike i finalen. Mateu Lahoz var dommeren som ledet åttendelsfinalen og har trolig aldri fått så mye kjeft som i denne kampen. I etterkant har den største av de største ringt for å unnskylde.

Lahoz mistet kontrollen i kampen, men med 22 spillere som er villig til å bruke det som er av triks i boka for å ende opp som vinner, er det ikke Lahoz som skal få hele skylda for kaoset. 18 gule kort, straffekonk og amper stemning helt inn i garderoben ble status. For dommeren var det derfor godt å få en telefon fra Lionel Messi.

LES: Neymar fikk sjokk da han så «gressmatta» han tvinges til å spille på

Den argentinske kapteinen holdt ikke igjen meldingene mot dommeren på banen og i etterkant: «FIFA kan ikke ha dommere som ham. Han er ikke den rette til oppgaven.»

Da pulsen hadde roet seg, skjønte Messi det hadde tatt av.

-Leo Messi ringte å ba om unnskyldning til meg for de harde ordene han sendte i min retning. Han sa han ikke var seg selv, forteller dommer Lahoz ifølge Marca.

LES: Selv når Chelsea vinner blir de latterliggjort

Ingen artikler å vise