Mason Greenwood er på lista, David de Gea er det ikke

0
1192
David de Gea

Lenge, i fllere måneder har det kommet forsikringer fra Old Trafford at førstekeeper David de Gea snart kommer til å skrive under på en avtale for en ny periode. – Men klubbens best betalte spiller ser nå ut til å forlate Manchester United etter 12 år i klubben.

Den spanske keeperen som tjener en kvart milliard i året godtok ikke det lønnskuttet som ble foreslått fra Manchester United, det sies å være en avstand mellom tilbud og etterspørsel på omtrent en million i uken.

The Mirror skriver at det fortsatt gjøres noen forsøk på å lande en avtale, men alle piler peker nå mot at David de Gea forlater Manchester United om noen få dager.

Les på Sporten: Manchester United har en solid Plan B til De Gea

Antagelsen om det er slutt blir kraftig styrket av at Machester United la ut sin liste for sesongen 2023/24 tidligere i dag, en liste som ikke inkluderte De Gea. Inkludert på Uniteds beholdte liste var medkeeper Tom Heaton, unge spiss Mateo Mejia og U21-spiller-trener Tom Huddlestone, som alle har blitt tilbudt nye avtaler.

Mer enn hvem som ikke er på liste, Engelsk presse er svært overrgasket over hvem som faktisk er der.


Manchester United har inkludert Mason Greenwood.

Den offisielle «retaind» listen er langt fra endelig, men det er et tidspunkt klubber i Premier League bruker til å sortere i sin spillerstall.

Les: Kan fortsatt selge Lindelöf og syv andre stjerner til tross for en imponerende vår

Det at Mason Greenwood er på listen betyr ikke med sikkerhet han blir, men det er et tydelig tegn på at Manchester United ikke har gitt opp å få han tilbake på banen. – Erik ten Hag vil til en hver tid at best mulig mannskap.

Mason Greenwood er ett skritt nærmere et comeback til fotballen. Det som var en av de store fremtidshåpene på Old Trafford har vært borte fra klubben siden januar 2022, da han ble arrestert og siktet for voldtekt og overfall.

Disse anklagene ble henlagt frem til februar 2023, men Manchester United har ennå ikke fullført sin interne etterforskning av saken.

Derfor er den 21 år angriperen som har kontrakt frem til sommeren 2025 fortsatt suspendert. – Utrederne tror at lang tid = seriøs utredning.

Les: Brentford betaler rekordsum for tysk lynving

Erik ten Hag har bedt om å få et resultat innen 1.juli slik at han kan planlegge eller ikke planlegge med Mason Greenwood.

Les på F7: Sverdet til den indiske herskeren drept av britene ble solgt på auksjon for 14 millioner pund!

Ingen artikler å vise