«Marcus Rashford er den beste jeg har spilt med»

0
51
Rashford. (foto: united, twitter)

Anthony Elanga, som nå spiller for Nottingham Forest, ser tilbake på sin tid i Manchester United og deler sine erfaringer med å lære fra noen av de beste spillerne i verden. Han trekker frem Marcus Rashford som den beste han har spilt med, foran Cristiano Ronaldo, og beskriver Rashford som en spiller med fart, ferdigheter, skudd og en imponerende innstilling både på og utenfor banen.

Anthony Elanga er i ferd med å bli etablert hos Nottingham Forest. Etter 55 kamper i Man United-drakta var det tid for den svenske landslagsspilleren å jakte fast spilletid utenfor Old Trafford. Så langt i sesongen har det blitt spill i ti kamper hos Steve Cooper. 21-åringen sto bak assist til begge målene mot Luton forrige helg, det blir likevel tid til litt United-mimring.

-Jeg har lært av noen av de udiskutabelt beste spillerne i verden. Cristiano Ronaldo, jeg har lært av Bruno Fernandes, Raphael Varane, Casemiro. Jeg kan gå gjennom navnene til hele laget, for de er alle verdensklassespillere, ikke bare hva de gjør på banen, men også utenfor med deres disiplin og hvordan de tar vare på seg selv, begynner Elanga til Daily Mail.

LES: Chelsea imponerte, men ikke nok til å vinne

Så kommer 21-åringen til United-spilleren som sto i en egen klasse.

-Jeg må si at Marcus Rashford er den beste jeg har spilt med. Han har alt. Fart, skills, skudd, avslutninger. Måten han spilte på forrige sesong var amazing. Utenfor banen er en topp. Han hjalp meg mye, skryter Elanga.

LES OGSÅ: Liverpool i spennende kamp om Osimhens signatur

Rashford foran Ronaldo, dette er den svenske landslagsspillerens vurdering etter å ha spilt med begge.

Manchester United – Manchester City

Ingen artikler å vise