Liverpool i spennende kamp om Osimhens signatur

0
161
Klopp har garantert Osimhen på lista. (foto: liverpool, twitter)

Spekulasjoner om Victor Osimhens fremtid raser, med rykter om Liverpool som en mulig destinasjon. Napoli-presidentens tidligere bekreftelse om en kontraktforlengelse har fått en uventet vending, og Premier League-klubber holder øye med den talentfulle spissen.

Forrige uke skrev vi Premier League-klubbene kunne gjøre seg klare for å kjempe om signaturen til forrige sesongs virvelvind i spissposisjon, Victor Osimhen. Dette var etter at Napoli-president la ut om at de har tatt hverandre i hånda om kontraktforlengelse, men at det ville være skuffende hvis dette endret seg. Altså ikke spesielt sikker på at det blir noe av. Ifølge en italiensk journalist er det snakk om en avtale for 24-åringen, men ikke med Napoli.

-Partene (Napoli og Osimhen) var enige om forlengelse, men så gikk Calenda (agenten) og Osimhen tilbake fra den muntlige avtalen. Hva skjedde? Det var innvolveringen av en annen klubb fra Premier League. Jeg prater om Liverpool. Det vil være hyppig kontakt, men jeg har nettopp fått vite noe annet: Det skal allerede være en avtale på plass, begynner journalist Valter de Maggio.

LES: Risikerer utestengelse etter spilleavhengighet

-La meg presisere. Avtalen er mellom the Reds og spilleren, derfor er Napoli ikke involvert. Jeg håper Laurentiis (Napoli-president) vil kunne beholde Victor Osimhen i det minste til juni, men vi kan ikke være sikre, sier den italienske journalisten.

Overgangsjournalist Romano liker ikke at andre enn ham selv kommer med bombastiske påstander, og torpederer De Maggios «Det skal allerede være en avtale på plass».

-Noen medier rapporterer at Osimhen allerede har blitt enig om betingelsene med Liverpool. Folkens, fra det jeg er fortalt har ikke Osimhen blitt enig med noen klubb, ikke engang Napoli, sier Romano ifølge Liverpool Echo.

-Selvfølgelig, Liverpool og mange andre klubber holder øye på situasjonen til mange spisser, men for øyeblikket er ingenting avgjort for Osimhen, sier Romano.

LES OGSÅ: Lukas Podolski åpen for retur til FC Köln

Liverpool-supporterne skal likevel sitte igjen med følelsen at noe stort kan være på gang. Victor Osimhen i Liverpool-angrepet ledet av Mester Klopp ville blitt helt rått.

Ingen artikler å vise