Chelsea imponerte, men ikke nok til å vinne

0
65
Pochettino har fått selv Mudryk på rett spor. (foto: chelsea, twitter)

En spennende kamp som er verdt å snakke om, er kampen forrige lørdag mellom Chelsea og Arsenal. Med et resultat på 2-2, hadde Chelsea allikevel mange overlegne imponerende trekk, men de falt ut av rytmen siste delen av kampen. Nå må de jobbe med hvordan de skal opprettholde overtaket gjennom hele kampen.

Vi så positive tegn fra Chelsea på lørdag da Arsenal så vidt slapp unna med tap. For Pochettino ble de positive tegnene overskygget av at laget hans mistet 2-0 kontrollen i siste kvarteret av kampen og ga fra seg poeng til byrival Arsenal. Fotballprater Gary Neville legger vekt på tre områder Pochettino nå må legge inn i planene.

United-legenden har tidligere sagt Pochettino er rett mann for Chelsea og deres unge lag. Mot Arsenal så vi for første gang hva som bygges opp av argentineren.

LES: Lukas Podolski åpen for retur til FC Köln

-Chelsea har vist blueprint på hvordan fremtiden kan se ut, begynner Neville til Sky Sports.

Før han ramser opp hva som må på plass for å ikke ende opp med å gi fra seg seieren i kamper som denne.

-De har fortsatt et problem på topp, de har ikke en spiss, og jeg tror de fortsatt har et problem med Thiago Silvas alder. Han er så viktig for dem, men han er 39. Og så er det keeper Robert Sanchez. Kan han step up til å bli en god keeper?

Spiss, midtstopper, keeper. Da får vi se hva de neste to overgangsvinduene vil bringe. Vi gledet oss over å se gnisten i Chelsea-spillerne. Sammenlignet med zombi-tilstanden flere spillere hadde forrige sesong, var det en nytelse å se kampen mot Arsenal.

LES OGSÅ: Pådro seg ankelskade og går nå glipp av Sheffield United-kampen

Ingen artikler å vise