Marcelo kroner barndomsklubben med Copa Libertadores-tittel

0
125
Marcelo har betalt sin gjeld. (foto: fluminense, twitter)

Marcelo, tidligere Real Madrid-legende, har nådd et nytt høydepunkt i karrieren etter å ha hjulpet Fluminense til sin første Copa Libertadores-tittel. Den erfarne venstrebacken, kjent for sin lange periode i den spanske klubben, uttrykker sin glede over å vinne tittelen med med barndomsklubben Fluminense.

På lørdag betalte Marcelo «sin gjeld». Han har vunnet alt med Real Madrid, men å være med på å gi ungdomsklubben Fluminense sin første Copa Libertadaros-tittel er nå det største.

Det så tett og ampert som det bare kan i sør-amerikansk fotball. Kampen gikk til overtid, ble avgjort i det 99. minutt med John Kennedys 1-2 scoring, syv minutter senere var Kennedy og to Boca Juniors-spillere vist ut. Dette ble Fluminenses første Copa Libertadaros-tittel i klubbhistorien, Marcelo var med i startelleveren.

LES: Kalvin Phillips på vei bort fra Manchester City

-Jeg vinner en meget viktig tittel med favorittklubben min. Klubben som gav meg alle de nødvendige redskapene til å starte karrieren min, med alle de ansatte som har sett meg bli voksen. Det er ingenting som er større, sier Marcelo ifølge ESPN.

Dette er mannen som har vunnet fem Champions League-titler med Real Madrid.

-Real Madrid vil sikkert forstå meg. Det er den viktigste tittelen i livet mitt på klubbnivå, da det er med klubben som oppdaget meg, kommer det fra 35-åringen.

Stort.

LES OGSÅ: Timo Werner vurderer exit fra RB Leipzig etter vanskelig sesongstart

Ingen artikler å vise