Kalvin Phillips på vei bort fra Manchester City

0
159
Maestro. (foto: real, twitter)

Kalvin Phillips, den tidligere Leeds-stjernen som har slitt med å få spilletid hos Manchester City, ser ut til å forlate klubben. Newcastle og Real Madrid vurderes som potensielle destinasjoner for den engelske landslagsspilleren. Phillips har fått minimal spilletid under Pep Guardiola, som innrømmer at spillestilen hos Leeds passet Phillips bedre. Real Madrid vurderer nå å signere Phillips for 50 millioner euro, ifølge rapporter.

Kalvin Phllips var usynlig i debutsesongen hos Manchester City, når situasjonen ikke har endret seg etter ti serierunder, er det hele over. Spørsmålet er ikke om den tidligere Leeds-stjerna forlater City, spørsmålet er til hvilken klubb. For det er ikke bare Newcastle som liker det ubrukte potensialet hos den engelske landslagsspilleren.

I sommer var Phillips ryktet på vei bort etter en sesong med minimalt med spilletid og Guardiolas «han er i for dårlig form etter VM»-uttalelsen i desember. 27-åringen kunne avslutte oppholdet med The Treble, men valgte å bli for å kjempe om spilletid hos verdens beste klubb.

LES: «Marcus Rashford er den beste jeg har spilt med»

Tidligere i måneden, etter å ha gitt Phillips fattige 167 minutter på banen, gikk Guardiola ut og innrømmet det er en mismatch.

-Marcelo Bielsa ga Kalvin den beste utgaven av Kalvin. Jeg ville «elske» å ha gjort det med Kalvin som Marcelo gjorde. Vi har vår spesifikke måte å spille på, og noen ganger kjemper han med et par ting, men den forrige spillestilen (hos Leeds) var perfekt for ham, sier Guardiola ifølge BBC Sports.

Med Sandro Tonali ute med ti-måneders karantene, står Phillips på ønskeliste hos Newcastle. Ifølge Defensa Central vurderer nå også Real Madrid å utnytte misnøyet i Manchester. Det spanske mediet hevder agenten til Phillips har vært i Madrid og tilbudt sin klients tjenester til kongeklubben. Defensa Central hevder det har kommet signal om at La Liga-giganten ikke er avvisende til å signere Phllips neste år for 50 millioner euro.

LES OGSÅ: «Det var ett år med Ole Gunnar Solskjær som var ganske nære»

Høres noe fjernt ut, men kanskje det er hotshot Jude Bellingham som har lagt inn et godt ord for landslagskollegaen?

Ingen artikler å vise