Usikker fremtid for Martial mens United fornyer kontrakter

0
46
Noen spillere har overrasket Ten Hag stort, andre har bare skuffet. (foto: united, twitter)

Manchester Uniteds tropp opplever omveltninger tidlig i sesongen, med manageren som tar viktige beslutninger om kontraktsforlengelser. Mens både Wan-Bissaka og Lindelöf er på vei til å forlenge, er fremtiden usikker for Anthony Martial, som står på terskelen til en potensiell exit fra klubben.

11 kamper inn i sesongen har det skjedd mye i United-troppen. Diverse skader har skapt dundrende hodepine for United-manageren, men den pressede situasjonen har også gitt rom for andre til å vise sin verdi. Ifølge Mirror er fremtiden avgjort for to av spillerne på kontraktsutløp. For Anthony Martial er det fortsatt en lapp med et stort spørsmålstegn som henger på ryggen.

The Mirror hevder det nå er avgjort at Wan-Bissaka og Lindelöf får tilbud om kontraktsforlengelse. Høyrebacken utnyttet muligheten forrige sesong i Dalots fravær, og viste også han kan ta frem de offensive fibrene til Ten Hag-fotball. Svensken har utnyttet mulighetene denne sesongen i fraværet til Martinez og Varane.

LES: Juventus ser på Tottenhams Højbjerg som Pogba erstatter etter dopingavsløring

Sistemann i trioen er Antony Martial. Siden Ten Hag entret scenen sommeren 2022, har franskmannen levert 10 scoringer. Rasmus Højlund står etter en måneds spill med tre scoringer.

Martials situasjon er ifølge Mirror komplisert for United. 27-åringen er inne i sitt siste år, klubbstyret har fortsatt ikke bestemt om det blir forleng, eller forlat. United har opsjon på å forlenge den eksisterende kontrakt med ytterligere sesong, hvis det ikke blir noen forlengelse eller utnyttelse av opsjon, spaserer mister United muligheten til salgsinntekter på den franske landslagsspilleren.

LES OGSÅ: Ivan Perisic forlater Tottenham

Det kom en scoring fra Martial i 3-0 seieren mot Crystal Palace i ligacupen, men i løpet av de første 190 minuttene i Premier League har franskmannen ikke produsert verken scoring eller assist.

For flere Man United-supportere er det ikke noe for klubbstyret å tenke på, Martial har for dem gjort sitt i United-drakta.

Ingen artikler å vise