Manchester United selger seks stjerner og to svensker

0
2752
Hepp hepp! Manchester United manager Erik ten Hag med et gledesutbrudd

Etter Ole Gunnar Solskjær fikk sparken som manager for Manchester United har det irritert oss her på berget at det bare er utlendinger igjen i det som er Norges mest populære klubb. – Vi har måttet glede oss med at det fortsatt er to spillere fra vårt broderfolk i øst, Sverige igjen.

Nå må noen gjøre noe!

Tidligere denne uken opplyste Tuttosport at Inter Milan har fått tilbud om å signere Victor Nilsson Lindelöf. 28-åringen ble linket til den italienske storklubben allerede i vinter, men da nektet Manchester United manager Erik ten Hag å slippe midtstopperen.

Les: Keeper Marcus Bettinelli fornøyd med å holde seg i form på sidelinjen

I forbindelse med den siste EM-kvalifiseringskampen med det svenske landslaget innrømmet Lindelöf at han er frustrert over mangelen på spilletid, som har satt i gang nye spekulasjoner. «Det er klart jeg vil spille kamper. Det er derfor jeg spiller fotball, for å spille kamper. Men akkurat nå vil jeg fokusere på landslaget og på å avslutte sesongen godt med Manchester United. Så får vi se hva som er best»

Nå melder ESPN at Victor Nilsson Lindelöf, som er under kontrakt til 2024, er en av spillerne som Manchester United er klare til å lytte til tilbud for denne sommeren. Dette sier sitt for at stjernen bytter klubb for neste sesong.

Ifølge samme informasjon er Anthony Elanga, som også har fått sparsom spilletid, tiltenkt utlån til sommeren. 20-åringen ble koblet til en rekke klubber i vintervinduet og har i likhet med sin landsmann uttrykt frustrasjon over ikke å kunne spille i Manchester United. «Som spiller vil man alltid spille og ikke sitte på benken, uansett om det er i klubb eller landslag. Jeg trener hardt, 100 prosent hver dag for å være klar når muligheten kommer» sa Elanga til Fotbollskanalen da.

«Jeg fokuserer på det, og så i sommer får jeg snakke med klubben. Jeg vil hjelpe så mye som mulig, men for å gjøre det må jeg spille.

Les: Der kom Premier League-søknaden fra Enrique

Anthony Elangas kontrakt løper til 2026.

Scott McTominay, Harry Maguire, Dean Henderson, Eric Bailly, Alex Telles og Brandon Williams er andre spillere som ifølge ESPN står i fare for å bli solgt. I tillegg vil Phil Jones og Axel Tuanzebe forlate Manchester United når deres respektive kontrakter går ut til sommeren.

Ingen artikler å vise