Lukas Podolski åpen for retur til FC Köln

0
131
Lukas Podolski

Den tidligere FC Köln-stjernen Lukas Podolski har uttrykt sin vilje til å komme tilbake til Bundesliga-klubben for å hjelpe dem i en vanskelig tid. Podolski roser FC Kölns nåværende manager, Steffen Baumgart, og sammenligner ham med Jürgen Klopp, og han er åpen for et eventuelt samarbeid med klubben.

Den polske angrepsspilleren Lukas Podolski er så glad i Kebab at han startet en kebabsjappe i 2018. Den første gikk knallbra så etter det har han åpnet en til to nye hvert eneste år gjerne i litt fornemme strøk.

Det er fortsatt fotball som gjelder for 38 åringen som nå spiller hjemme i Polen for Górnik Zabrze. Men han ikke sen til å tilby sine tjenester når hans barndomsklubb er i trøbbel.

FC Köln har bare et poeng på de syv første kampene denne sesongen.

Lukas Podolski hadde mange gode år i FC Köln, i tillegg har han spilt for Arsenal, Bayern München, Inter Milan, Galatasaray, Visel Kobe, Antalyaspor og nå sist Górnik Zabrze.

Les: Jesse Lingard får en sjanse i Saudi-Arabia

Til tross for dårlige resultater denne denne sesongen har FC Köln bestemt seg for å beholde manager Steffen Baumgart. Baumgart kan få drahjelp av et FC Köln ikon.

Lukas Podolski sier nå at han lett kunne se seg selv komme tilbake til Bundesliga-klubben. «Jeg er klar for alt og åpen for alle eventyr» sier Podolski i podcasten Spielmacher – The EM Talk av Sebastian Hellmann og 360Media.

Her har Podolski fått spørsmål om en mulig retur for å hjelpe kriserammede FC Köln.

Hvis det ender opp med å bli aktuelt, vil Podolski jobbe sammen med hovedtrener Steffen Baumgart som han sammenligner med Liverpool manager Jürgen Klopp .

– Han kan skvise alt ut av klubben. Denne karakteren, hans tilknytning til byen og til fansen. Han er en som jobber hardt.

– Jeg liker typen som ikke er pretensiøs. En pakke med Jürgen Klopp eller Baumgart er akkurat tingen for meg.

LES: Forbes kunngjør listen over de best betalte spillerne for 2023

Søndag blir første mulighet for å sanke poeng da tar FC Köln imot Borussia Mönchengladbach

Ingen artikler å vise