Jesse Lingard får en sjanse i Saudi-Arabia

0
114
Gerrard ser ut til å trives med det han gjør. (foto: al ettifaq, twitter)

Jesse Lingard, som har vært klubbløs siden juli etter å ha trent med West Ham, har nå funnet en ny mulighet under trener Steven Gerrard i Saudi-Arabia. Etter vellykkede prøvespill er Lingard klar for en kontrakt som vil signeres i januar på grunn av utlendingskvoten i klubben.

Steven Gerrard lar ikke kritikken gå inn på seg. Saudiarabisk fotball og penger tar nå alt fokuset til den tidligere Aston Villa-manageren, nå skal det bygges opp en tropp med Gerrard-fotball. Til det trengte Liverpool-ikonet Jordan Henderson, Wijnaldum, Jack Hendry og Demerai Gray. Nå er neste Premier League-spiller på vei inn i troppen.

Jesse Lingard spilte sine siste kamper for Nottingham Forest forrige sesong, har stått uten klubb siden juli, trent og prøvespilt hos David Moyes i august, men vurdert som i for dårlig form for verdens tøffeste liga. I september bar det til Gerrard, som ga Lingard muligheten til å vise hva han har.

LES: Usikker framtid for Martial i Manchester United

Nå har 30-åringen overbevist treneren om at han holder nivået til saudiarabisk liga. Ifølge Sky Sports er det klart for kontrakt, men signeres først i januar da det skal ryddes plass i utlendingskvoten til den tidligere Man United-spilleren. Gerrard har ti utenlandske spillere, det er tak på åtte.

LES OGSÅ: Chelsea søker løsninger for målfattig sesongstart

Ingen artikler å vise