Luis Suárez og Lionel Messi gjenforenes i Inter Miami

0
58
Luis Suárez

MLS forbereder seg på et spektakulært show når Luis Suarez blir med Lionel Messi i Inter Miami. Den tidligere Barcelona-duoen vil prøve å gjenskape suksessen fra Spania i den amerikanske ligaen.

Inter Miami har samlet en haug med gamle Barcelona-spillere i jakten på suksess i MLS. – De aller fleste tror neste sesong kommer til å bli spektakulær for eier David Beckham som har brukt sin stjernekraft og en vanvittig mengde cash for å få på plass noen av fotballens største spillere.

Siste inn portene på Drv Pnk Stadium Luis Suarez som forteller at hans store må er: «Å gjøre drømmen om å vinne flere titler med Inter Miami til virkelighet»

Les: Casemiro overgangen: Hvorfor Manchester United gikk glipp av Kane

Luis Suarez har gjenforent seg med Lionel Messi, og de to skal nå spille fotball i USA. De to mennene triumferte sammen for Barcelona, og nå vil de slå seg sammen for å lede Inter Miami i Major League Soccer (MLS).

Dette markerer returen til en av de store duoene i nyere tid. Fredag 22. desember annonserte klubben der Leo Messi nå spiller offisielt at Luis Suarez vil spille for klubben i MLS i 2024, samt internasjonale turneringer som Interamerican Cup, Leagues Cup og Concacaf Champions Cup.

Luis Suarez og hans begeistring over å bli med Inter Miami med Lionel Messi
Uruguayaneren ankommer Florida for å den siste delen av sin spektakulære karriere:

«Jeg er veldig glad og spent på å ta fatt på denne nye utfordringen med Inter Miami,»

«Jeg gleder meg til å komme i gang, og jeg er klar til å jobbe for å gjøre drømmen om å vinne flere titler med denne flotte klubben til virkelighet. Jeg er optimistisk på hva vi kan oppnå sammen med vår felles ambisjon.»

Det skal bemerkes at Suarez også vil bli gjenforent med sine tidligere Barcelona-lagkamerater fra noen år tilbake: midtbanespiller Sergio Busquets og venstreback Jordi Alba, som han vant fire LaLiga-titler med, FIFA Club World Cup og en UEFA Champions League sammen med.

Les mer: Ny Super League: Liverpool holder kortene tett til brystet

Merittliste
Suarez har fem spanske LaLiga-mesterskap, fire med Barcelona og ett til med Atletico Madrid. I tillegg vant han en UEFA Champions League med Barcelona i 2015-sesongen, samme år som han også vant klubb-VM.

Spissen har også tre titler i uruguayansk fotball med Nacional, og en Eredivise-tittel med Ajax, samt en ligacup i England med Liverpool.

I tillegg deltok uruguayaneren i fire verdenscuper med det uruguayanske landslaget, i Sør-Afrika 2010, Brasil 2014, Russland 2018 og Qatar 2022. I disse verdenscupene har Luis Suarez syv mål og fem assist.

Til slutt bør det også bemerkes at Suarez vant Copa América 2011 med Uruguay, der satte fire mål og to assist.

Ingen artikler å vise