Liverpool nærmer seg avtale med Napoli-spiss

0
133
Mester Klopp. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool er i ferd med å nærme seg en avtale med Napolis spiss, Victor Osimhen, som tidligere har blitt linket med flere Premier League-klubber. Osimhen og hans agent har angivelig bestemt seg for å ikke forlenge kontrakten med Napoli, og Liverpool ser ut til å være favoritter til å sikre hans tjenester.

Det er slettes ikke sikkert Napoli får så mye som de først trodde for sin superstjerne Victor Osimhen, til det er spissens forholdet til eier Aurelio De Laurentiis for betent.

De siste sesongene har 24 åringen gjennom fantastisk spill og en helt unik målteft blitt en av verdens mest verdifulle spillere. Konservative Transfermarkt estimerte verdien til Osimhen rett etter Napoli ble Serie A mestre for første gang siden Diego Maradona herjet i Italiensk fotball til 120 millioner euro.

Les: Louis van Gaal gir råd til Ajax i krise – kobler Manchester United-assistent til klubben

Premier League-klubber som Manchester United, Arsenal og Chelsea har alle ønsket seg Victor Osimhen, men de har fått noe å tenke på da de fikk høre Napoli sitt prisforlangende. 150 millioner pund, minst!

Nå er ting annerledes, Napoli leverer ikke så bra denne sesongen, det er usikkerhet rundt manger Rudi Garcia sin fremtid i klubben og Aurelio De Laurentiis er sitt sedvanlige arrogante selv. det toppet seg for noen uker siden da Napoli lagde en «nid video» etter en straffebom,

Ifølge den italienske journalisten Valter De Maggio, i Area Napoli, melder i dag at Liverpool en avtale med spilleren.

Det har blitt hevdet at Osimhen og hans agent, Roberto Calenda, har bestemt seg for ikke å signere en kontraktsforlengelse på grunn av interesse fra Anfield-klubben. – Den nåværende avtalen varer frem til sommeren 2025.

De Maggio sa: «Partene hadde kommet til enighet om fornyelsen, men da gikk Calenda og Osimhen tilbake på ordet. Hva skjedde? Det var inkludering av en annen klubb, fra Premier League. Jeg snakker om Liverpool.

«Det ville være hyppige kontakter, men jeg lærte bare noe annet: det ville være avtaler allerede inngått. La meg presisere: Avtalene vil være mellom de røde og spilleren, derfor vil de ikke involvere Napoli. Jeg håper Laurentiis vil være i stand til å beholde Victor Osimhen i det minste til juni, men vi kan ikke være sikre.

Les: Sandro Tonali innrømmer spilleavhengighet

Osimhen spilte en avgjørende rolle forrige sesong da Napoli vant Serie A-tittelen, nigerianeren scoret 31 mål og assisterte fem i løpet av en strålende sesong.

Så langt i 23/24-kampanjen har Osimhen scoret seks mål på 10 kamper ettersom Napoli for øyeblikket sitter på femteplass i Serie A-ligatabellen.

Ingen artikler å vise