Liverpool melder interesse for Kylian Mbappé

0
120
Drømmen kan bli virkelighet. (foto psg, twitter)

Real Madrid har fristet Kylian Mbappé med et fristende lønnstilbud, men tidsfristen på 15. januar ser ut til å ha passert uten en avklaring. Med Liverpool som en ny konkurrent i kampen om den franske superstjernen, hevder ryktene at Mohamed Salah vurderer et giganttilbud fra Saudi-Arabia. PSG står igjen som en mulig destinasjon, men klubben ønsker et kjapt svar om Mbappés fremtid. Med kontrakten som utløper i juni, blir det en hastende affære for både spilleren og PSG.

Real Madrid skal ha kommet med et saftig lønnstilbud til den franske superstjernen Kylian Mbappé. – Et tilbud som ifølge AS hadde tidsfrist 15.januar. Skarpe lesere av Sporten.com vet at det var for tre dager siden.

Det som nå omtales som en overgangssuppe har blusset opp igjen, Kylian Mbappé som har hatt Real Madrid trippende klar med bøtter med cash er ikke like sikker lenger samtidig som Liverpool har dukket opp som en interresent. De trenger en erstatter for Mohamed Salah som er tilbud milliarder for å spille i Saudi-Arabia. – Ryktene skal ha det til at egypteren er alvorlig i tenkeboksen etter at Jordan Henderson, Karim Benzema og Roberto Firmino skal la milliarder være milliarder og ønske seg tilbake til Europa.

Les: Sevilla og Burnley konkurrerer om Chelsea-talent etter Union Berlin-fiasko

Paris Saint-Germain kan fort stå igjen som det eneste alternativet som er villige til å betale det Kylian Mbappé og hans agentmor krever. RMC Sport skriver at PSG krever at Mbappé gir informasjon om hvor hans langsiktige fremtid ligger.

Problemet haster for det franske hovedstadslaget fordi 25-åringens kontrakt med klubben går ut i juni og dermed står han fritt til å snakke – og signere for andre klubber.

I følge tidligere informasjon fra Athletic har Real Madrids frist for en fremtidig kunngjøring allerede gått ut, men RMC Sport opplyser at Florentino Perez opprettholder sin interesse.

Les: Gerard Piqué vender tilbake som trener etter å ha startet på Sorare Rivals

Ifølge RMC Sport vil en forlengelse med PSG bety at Mbappé får en høyere lønn enn det som har blitt tilbudt av Real Madrid, selv om forskjellen er minimal.

Ingen artikler å vise