Lionel Messi er nå i tvil

0
263
The One, the Only. (foto: PSG)

Fra å være helt sikker på å bli et år til har er Lionel Messi nå i tvil om han skal forlenge oppholdet i Paris Saint-Germain. – Klubben har forsøkt å få på plass en signatur uten å ha lykkes så langt.

Det er mye som ikke går som det skal i Paris akkurat nå, tre tap på rad inkludert første runde i Champions League 8.delsfinale mot Bayern München. Krangling mellom manager, sportsdirektør og Neymar og trolig store endringer i organisasjonen, inkludert sparking av manager Christophe Galtier. – Eier Nasser Al-Khelaïfi har sparket managere med bedre resultater enn det Galtier har hvis Champions League glipper.

Les: LA Galaxy bekrefter Barcelona kjøp som røk etter datafeil

0 – 1 på hjemmebane på tirsdag mot Bayern München må snus 8.mars for at ikke PSG skal elimineres fra Champion League.

Det blir store omveltninger i klubben! – PSG kommer til å beholde Kylian Mbappe, de håper å signere Lionel Messi og kommer til å selge Neymar.

Neymar har de siste dagene, kranglet med lagkamerater og i praksis sportsdirektør Luis Campos og gått på McDonalds med venner.

Lionel Messi som tjener omtrent 900 millioner i året, ønsker likevel at ting skal føles riktig. – Hans kontrakt går ut i juni i år, et meget hyggelig tilbud ligger på bordet, men da må kaoset stoppe.

Den argentinske superstjernen sies å ville vente til etter Bayern München kampen. – da vet han om PSG har gått videre i Champions League, han vet om Christophe Galtier fortsatt er manager og trolig også hva som blir skjebnen til Neymar.

Ingen artikler å vise