Leeds er mye bedre en Coventry

0
291
Viktor Gyökeres

Leeds, som nå har en ny manager i Javi Gracia må ha tenkt: – Tenk hva Viktor Gyökeres for et bedre lag!. For Leeds er mye bedre en Coventry selv om de for øyeblikket ligger nest sist i Premier League.

Coventry har hatt glede av den 24 år gamle svenske landslagsspissen Viktor Gyökeres denne sesongen som har satt inn 15.mål på 33 kamper. Coventry ligger på 11.plass på tabellen og Viktor ligger på andreplass i Championship-skytterligaen.

Coventry har annonsert med så store bokstaver som overhodet mulig at de vil beholde den tidligere BP, Brighton og St. Pauli-spilleren, men erkjenner samtidig at det kan bli vanskelig.

Les: Andreas Vindheim er tilbake i Eliteserien

Viktor Gyökeres vil legge igjen mer enn gode minner når han med stor sannsynlighet forlater klubben i sommer. Coventry betalte Brighton bare 1,2 millioner euro i 2021 og kan se frem til minst 30 millioner euro til sommeren.

Bournemouth og Everton er begge frempå, men som Teamtalk skriver er Leeds fast bestemt på å signere Viktor Gyökeres og villige til å betale 30 millioner euro uavhengig av om de rykker ned fra Premie League eller ikke.

Leeds skal også være spennende for svensken samtidig som Everton som har klatret opp over nedrykksstreken teller på knappene om de skal komme med et høyere bud.

Les: Fikk beskjed han ikke er god nok for Dortmund – kort tid etter banket Europas beste klubb på døra

Ingen artikler å vise