Haaland støtter utestengte Sancho midt i United-feide

0
93
To gode venner

Den norske spissen Erling Braut Haaland viser støtte til Jadon Sancho midt i konflikten med Manchester United. Sancho er utestengt fra førstelaget og kan være på vei tilbake til Borussia Dortmund på lån, mens Haaland gir sin solidaritet på sosiale medier.

Jadon Sancho som startet sin karriere hos de himmelblå og og lagkamerrat i Borussia Dortmund havnet på hver sin side av Manchester. – Den ene med enorm suksess, mens den andre er ikke engang på benken.

Manchester City-spissen og målmaskin ekstraordinær Erling Braut Haaland har tatt til sosiale medier for å uttrykke sin støtte til Manchester Uniteds utstøtte Jadon Sancho midt i hans pågående feide med manager Erik ten Hag.

Les: Barcelona henter stjerneskuddet Vitor Roque

Sancho er ute kulden i United denne sesongen etter å ha blitt forvist av Ten Hag. – Den engelske landslagsspilleren har ikke vært med siden september etter at han nektet å be om unnskyldning til den nederlandske manageren etter hans kommentarer i forbindelse innsatsen hans på trening.

Etter Ten Hag offentlig hang offentlig ut Sancho på en pressekonferanse, svarte spilleren med å hevde at han hadde blitt gjort til en «syndebukk» av United-sjefen – og stemplet påstandene hans som «helt usanne».

Sancho har siden nektet å be om unnskyldning – både offentlig og privat – overfor Ten Hag og er fortsatt utestengt fra alle førstelagsaktiviteter, inkludert grillfest med lagkamerater.

Han forventes nå å forlate klubben, med United angivelig i samtaler om å låne ham tilbake til tidligere klubb Borussia Dortmund. Haaland spilte sammen med Sancho i Dortmund og har nå tatt til sosiale medier for å uttrykke sin støtte til kantspilleren.

Han la ut et bilde på Instagram-kontoen sin av paret som poserte med den tyske cupenpokalen, ved siden av bildeteksten: «Noen baller det».

I forrige måned sa Ten Hag at det fortsatt var en vei tilbake for Sancho på Old Trafford. «Det handler om en kultur og hver spiller må matche visse standarder, og det handlet om det,» sa Ten Hag under en pressekonferanse før kampen.

«Hva som vil skje der, han vet hva han må gjøre hvis han vil tilbake og det er opp til ham. Han vet hva han må gjøre, det er opp til ham.»

«Vi får se hva som vil skje. Det er en intern sak, vi får se hva som vil skje.»

ESPN hevder at United forhandler for tiden med Dortmund om et potensielt låneovergang for Sancho.

Les: Bernardo Silva åpner for Benfica retur, men advarer om økonomsike realiteter

Bundesliga-klubben er opptatt av å signere Sancho til slutten av sesongen, men vil at United skal fortsette å betale mesteparten av lønnen hans, rapportert å være mer enn 300 000 pund per uke.

Ingen artikler å vise