Klopp kunngjør avgang fra Liverpool til sommeren

0
157
Dette blir siste måneder med jubelbrøl foran Liverpool-supporterne. (foto: liverpool, twitter)

Etter å ha ledet Liverpool siden 2015, overrasket Jürgen Klopp fotballverdenen med kunngjøringen om at han nærmer seg slutten som klubbens manager. Klopp, som har vært en av de mest suksessrike trenerne i klubbens historie, delte nyheten på klubbens hjemmeside og forklarte avgjørelsen om å avslutte sin tid i den stolte klubben til sommeren. Liverpool-supportere over hele verden blir berørt av nyheten, og tidenes Klopp-epoke går mot slutten.

Han har ledet Liverpool siden 2015, i den røde delen av byen vil han huskes som en av de største trenerne for den stolte klubben. De siste sesongene har Mester Klopp blitt varslet på vei bort fra klubben, tyskeren har svart med å fortsette ufortrødent videre. På fredag kom det derfor som en gedigen sjokkmelding på Liverpool-supporterne at Klopp nærmer seg slutten.

-Jeg kan godt forstå det er mange som er i sjokk akkurat nå, men jeg kan forklare beslutningen, eller i hvertfall prøve, begynner Klopp på klubbens hjemmeside.

LES: Stabæk scorer stort: 16 millioner inn etter Gift Orban-overgang til Lyon

– Jeg elsker alt ved denne fotballklubben. Jeg elsker byen, jeg elsker supporterne, men når jeg tar denne beslutningen, viser jeg at det er den rette å ta, forteller mesteren i et lengre intervju på hjemmesiden.

Tårene renner hos Liverpool-supportere verden over. I sommer er Klopp-æraen over.

LES OGSÅ: Troy Deeney får sparken som manager i Forest Green Rovers

Ingen artikler å vise