Kjøper fri Veton Berisha for 40 millioner

0
979
Veton Berisha

Veton Berisha er på vei tilbake til Norge etter bare et halvt år i Sverige. Hammarby kjøpte løs den norske spissen fra Viking i håp om at målene skulle komme tett. – Men under den tidligere Sandefjord treneren Marti Cifuentes sin ledelse fikk han det ikke til å svinge spesielt godt.

Nettavisen skriver at Molde og Hammarby er enige om en overgang på rundt 40 millioner kroner, ganske nøyaktig det dobbelte at hva Allsvenskanklubben betalte Viking. – 28-åringen klarte imidlertid kun å score fire mål på 14 kamper i løpet av høstsesongen i fjor, han fant det til tider vanskelig å passe inn i Marti Cifuentes system.

Les: Spezia manager Luca Gotti bekrefter rekordsalg: «Jeg er frustrert»

Molde som har godt med penger på bok og behov for å finne noen som vet hvor målet står har en stund vært i kontakt med folkene til Berisha. De regjerende serimestre solgte nylig David Datro Fofana til Chelsea for over 100 millioner kroner

Hammarby skal i utgangspunktet ha avvist flere bud fra Molde, men lørdag kveld kommer det meldinger om at klubbene nå er enige. Expressen mener at 34 millioner er en fast sum, mens rundt 5-6 millioner er resultatbaserte bonuser.

Det som gjenstår før avtalen er sluttført er at Veton Berisha blir enig med Molde om de personlige betingelsene for en kontrakt, men det vil ikke være noen problemer. Den norske klubben har økonomiske muskler og 28-åringen har tidligere flørtet med seriemesteren.

Les: Bayern München snapper opp stortalentet Son Heung-min tipset Tottenham om

– Det eneste jeg kan si er at det er smigrende at de er interessert. Det er en stor klubb i Norge. De har vært interessert lenge, og det er det eneste jeg kan si. Jeg kan ikke kommentere så mye mer enn det, sa Berisha til svenske Fotbollkanalen nylig.

Samtidig sies Hammarby å være bare detaljer unna å fullføre forwarden August Mikkelsen, 22, fra Tromsø. Ifølge den norske TV 2-journalisten Arilas Ould-Saada sluttfører klubbene forhandlinger om en overgangssum på cirka 21 millioner kroner.

Ingen artikler å vise