Juventus presser på for leieavtale med Kalvin Phillips

0
110
Kalvin Phillips

Juventus er i samtaler med Manchester City angående en mulig leieavtale for Kalvin Philips. Den italienske klubben ønsker å forsterke midtbanen og ser på Philips som en potensiell tilvekst til laget i kampen om Serie A-tittelen etter flere sesonger uten suksess.

Hos Pep Guardiola har det biltt spilletidssmuler for Kalvin Phillips. City-manageren gikk forrige måned ut og innrømmet han ikke kunne gi den defensive midtbanespilleren de samme arbeidsforholdene som Marcelo Bielsa hos Leeds. Debutsesongen til Phillips ble fylt av titler han aldri har vært i nærheten av på Elland Road, men med fattige 593 minutter på banen ble 27-åringen en av statistene. I januar blir det endring, nå presser en storklubb på for å overtale City om neste destinasjon for Phillips.

Newcastle, Liverpool og Tottenham er alle linket til 27-åringen, Juventus det samme. Ifølge La Gazetta dello Sport har Serie A-giganten tenkt ferdig og går nå inn for å hente Phillips til Torino. Etter flere kaotiske sesonger er Juventus endelig tilbake i kampen om Serie A-tittelen. Etter ni titler på rad, har Den Gamle Dame stått uten tittel siden 2019/20-sesongen.

LES: John Terry innser at han kanskje ikke blir Chelsea-manager og satser på akademiet

Det italienske mediet hevder Juventus-ledelsen nå er i dialog med Manchester City om leie av Phillips ut sesongen. Med Paul Pogba helt ute på grunn av dopingkarantene, er klubben presset til å finne en løsning i januar. Ifølge La Gazzetta dello Sport satser Juve på å lande leieavtale med City i god tid før januar.

Phillips har fått klar beskjed fra Gareth Southgate han mister plassen i EM-sluttspillet uten spilletid på klubbnivå, Juventus henter definitivt ikke inn en forsterkning i januar for å gjøre engelskmannen til turist i Torino.

LES OGSÅ: Arsenal nærmer seg kontraktsforlengelse med Ben White

For oss er dette en glimrende mulighet for spilleren vi digget hos Leeds. Utenfor Premier League kan han restarte karrieren i helt nye omgivelser med potensialet til å bli en nøkkelspiller i tittelkamp.

Ingen artikler å vise