Arsenal nærmer seg kontraktsforlengelse med Ben White

0
92
(foto: arsenal, twitter)

Arsenal jobber med å forlenge kontrakten til forsvarsspilleren Ben White, som ble hentet fra Brighton i 2021. Begge parter ønsker å komme til enighet, og det forventes at en ny kontrakt vil signeres i løpet av den kommende måneden. Arsenal-manager Mikel Arteta har stor tro på White og ser på han som en nøkkelspiller i klubbens langsiktige planer.

Denne sommer og høst har de nesten-regjerende Premier League-mesterne sikret forlengelse med spillerne som må med i det langsiktige prosjektet til Arteta. Ødegaard, Saka, Saliba er blant disse, nå nærmer det seg forlengelse med en annen av Arsenal-managerens favoritter.

Ben White ble hentet fra Brighton i 2021, etter 98 kamper i den røde og hvite drakta jobbes det med å overtale White om bli værende i London i lang tid fremover.

LES: Skade på Dani Olmo demper gleden for RB Leipzig

Ifølge Football-Insiders kilde har Arsenal gjort fremskritt i forhandlingene med White om forlengelse, der begge parter ønsker det samme. Det forventes at ny kontrakt signeres i løpet av kommende måned.

«A well placed source» har fortalt Football-Insider Arteta er stor fan av den 26-årige spilleren og ser ham som nøkkelspiller i de kommende årene. Nok en stein legges på plass for det lange løp.

LES OGSÅ: «Marcus Rashford er den beste jeg har spilt med»

Ingen artikler å vise