John Terry innser at han kanskje ikke blir Chelsea-manager og satser på akademiet

0
138
Mr. Terry. (foto: chelsea, twitter)

John Terry, Chelsea-legenden, som tidligere hadde ambisjoner om å bli hovedtrener for Chelsea, har innsett at hans drøm kanskje ikke vil bli oppfylt. Terry har jobbet som trener for Chelseas akademi og tidligere som assistenttrener for Leicester. Til tross for å ha søkt på trenerjobber, inkludert Newcastle, har han ikke fått en hovedtrenerstilling og er nå innstilt på å bidra til utviklingen av ungdomsspillere i Chelsea.

Da John Terry forlot Chelsea i 2017, lovet han seg selv at han skulle tilbake til Stamford som hovedtrener. Etter to runder mindre suksessrike runder med kompis Frank Lampard som trener, skjønner nok Terry at klubben er mettet på Chelsea-legender langs sidelinjen.

Siden i sommer har Terry jobbet som trener hos Chelsea, men for akademiet. Chelsea-legenden hadde da tatt den tøffe veien ut av Premier League som assistenttrener for Leicester.

LES: Bristol City sparket manageren Nigel Pearson

-Jeg har innsett at det ikke kommer til å skje. Drømmen min da jeg forlot Chelsea var å komme tilbake som manager, men nå vet jeg det ikke kommer til å skje. Det gjør meg vondt, og det vil ligge der konstant i bakhodet, sier Terry til Chronicle Live.

Det betyr ikke at Terry ikke har prøvd seg på å ta steget som trener.

-Da jeg forlot Aston Villa, søkte jeg på to eller tre jobber. Jeg var i intervju hos Newcastle og intervju hos noen andre som jeg ikke fikk, forteller Terry.

To av klubbene befant seg i League One, heller ikke der var Terry aktuell.

LES OGSÅ: Skade på Dani Olmo demper gleden for RB Leipzig

Nå virker det som John Terry har innfunnet seg med at han har mer å bidra med hos ungdommen til Chelsea. Ikke noen dårlig karrierevei det heller.

Ingen artikler å vise